Χάου: «Απογοητευτικός ο Άιμπ»

Ο τεχνικός της Μπόρνμουθ παραδέχτηκε πως η μεταγραφή-ρεκόρ για το σύλλογο, Τζόρντον Άιμπ, αποτελεί «απογοήτευση» και επίσης μέμφθηκε το μεγάλο αριθμό καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας.

Ο Τζόρντον Άιμπ ξεκίνησε στο ματς Κυπέλλου με τη Μίλγουολ, αλλά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. «Δεν αγωνίζεται βασικός με την ομάδα και αυτό είναι απογητευτικό για τον ίδιο και για εμάς. Ακόμη αισθάνομαι πως έχει πολλές δυνατότητες, αλλά πρέπει να το αποδεικνύει αυτό, όταν του δίνονται ευκαιρίες σαν τη σημερινή (σ.σ προχθεσινή)» είπε ο προπονητής του.

* O Τζόρντον Άιμπ προσέθεσε άλλη μία μέτρια εμφάνιση στο βιογραφικό του με τη φανέλα της Μπόρνμουθ

Έπειτα δήλωσε πως ήταν ενθουσιασμένος με την 11άδα που επέλεξε, αλλά παραδέχτηκε πως οι παίκτες του δεν κατάφεραν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. «Επιλέξαμε παίκτες που δεν αγωνίζονται ως βασικοί στην Πρέμιερ Λιγκ, δίνοντας τους ευκαιρία να αποδείξουν πράγματα. Ατομικά είναι πολύ καλοί παίκτες και ήμουν ενθουσιασμένος να το δω αυτό. Προφανώς, η πραγματικότητα απέδειξε το αντίθετο» πρόσθεσε ο Άγγλος.

Η Μπόρνμουθ έχει αποκλειστεί και από το Λιγκ Καπ (3-2 από την Πρέστον) και ο Χάου επιμένει πως δεν ευθύνονται για αυτό οι μαζικές αλλαγές που γίνονται στα ματς Κυπέλλου: «Τις 2 προηγούμενες σεζόν ήμασταν πολύ καλοί στα κύπελλα. Κάναμε μαζικές αλλαγές και είχαμε μερικά καλά σερί. Οπότε αποτελεί έκπληξη, που φέτος δε συνέβη το ίδιο. Αλλά θεωρώ πως η αιτία αυτού είναι ο αριθμός των καλοκαιρινών μεταγραφών της ομάδας. Δεν έχουν ενσωματωθεί. Το περίμενα νωρίτερα μέσα στη σεζόν, αλλά φτάνεις σε αυτό το σημείο (ενν. της σεζόν) και περιμένεις μεγαλύτερη συνοχή από την ομάδα σήμερα (σ.σ. προχθές)».

Με την επιστροφή στη δράση της Πρέμιερ Λιγκ, ο Έντι Χάου δεν υπολογίζει τους Νέιθαν Ακέ, που επιστρέφει στην Τσέλσι, Μαρκ Γουίλσον, λόγω τραυματισμού και Σιμόν Φράνσις λόγω τιμωρίας.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.