Λιγκ Καπ: Προβάδισμα οι Άγιοι, κράτησε ζωντανή τη Λίβερπουλ ο Κάριους!

Πιο φρέσκια και ουσιαστική η Σαουθάμπτον, κέρδισε με 1-0 στο Σεντ Μέρις, ενώ εάν ήταν περισσότερο εύστοχη απέναντι στον Κάριους θα είχε εξασφαλίσει ακόμη καλύτερο σκορ ενόψει του επαναληπτικού.

Από μια καλή φάση για κάθε ομάδα στο ξεκίνημα του αγώνα. Στο 18' ο Λαλάνα βρήκε τον Φιρμίνο κι εκείνος ανάγκασε τον Φόρστερ να κάνει δύσκολη επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν. Ένα λεπτό αργότερα οι Άγιοι απάντησαν όταν μετά από προσπάθεια του Σέντρικ η μπάλα έφτασε στον Ρέντμοντ, ο Κάριους όμως αρνήθηκε παραβίαση της εστίας του.

Ο Ρέντμοντ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ, στο 20'. Μετά από λάθος του Κλαβάν ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρέθηκε τετ α τετ με τον Κάριους και σκόραρε για το 1-0.

Στο 31' οι Κόκκινοι ζήτησαν πέναλτι του Σέντρικ στον Λούκας με τον διαιτητή να μην βλέπει παράβαση.

Ο Κάριους έσωσε στο 43' τη Λίβερπουλ από το να δεχτεί δεύτερο γκολ, σταματώντας προσπάθεια του Ρέντμοντ μετά από πάσα του Τάντιτς.

 

Στο 61' ο Κλοπ έβαλε στον αγώνα τον Κουτίνιο αντί του Βαϊνάλντουμ.

Πέντε λεπτά αργότερα σε μια υποδειγματική αντεπίθεση των Αγίων ο -εξαιρετικός απόψε- Ρέντμοντ έβγαλε τον Σέντρικ μόνο του με τον Κάριους αλλά ο Πορτογάλος μπακ σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Τεράστια ευκαιρία για τη Σαουθάμπτον στο 83' με τον Λονγκ να βρίσκει τον Ρέντμοντ το πλασέ του οποίου έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λόβρεν!

 

Καλύτερη η Σαουθάμπτον στο πρώτο ματς του ζευγαριού, με τη Λίβερπουλ να μην δείχνει σε καλή κατάσταση και να χρωστάει στον Κάριους και την τύχη το γεγονός ότι δεν δέχτηκε δεύτερο τέρμα.

 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Σαουθάμπτον: Φόρστερ, Σέντρικ Σοάρες, Γιοσίντα, Φαν Ντάικ, Μπέρτραντ, Ρομέου, Κλάζι (73' Χόιμπιεργκ), Στίβεν Ντέιβις (82' Γουόρντ-Πράους), Τάντιτς, Ρέντμοντ, Τζέι Ροντρίγκες (82' Λονγκ).

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Λόβρεν, Κλαβάν, Μίλνερ, Τσαν, Λούκας, Βαϊνάλντουμ (61' Κοουτίνιο), Λαλάνα, Φιρμίνο (83' Οριγκί), Στάριτζ.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.