Μια ενδεκάδα με πρώην παίκτες της Σαουθάμπτον που θα διεκδικούσε το πρωτάθλημα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι Άγιοι φημίζονται τόσο για την παραγωγή ταλέντων από την ακαδημία τους, όσο και για την ικανότητά τους να αγοράζουν φθηνά και να πουλάνε ακριβά.

Ως αποτέλεσμα, έχει δημιουργηθεί μια λίστα με ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα, οι οποίοι, εάν υπήρχε κάποιος …μαγικός τρόπος να βρεθούν όλοι στο ίδιο αρχικό σχήμα, θα ήταν αναμφίβολα διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Φυσικά, κάποιοι παίκτες της ενδεκάδας αποκτήθηκαν με χρήματα που προέκυψαν από πωλήσεις άλλων παικτών της ίδιας ενδεκάδας, ή εξελίχθηκαν μέσα από ακαδημία που χρηματοδοτήθηκε από έσοδα πωλήσεων προϊόντων της ίδιας ακαδημίας. Επομένως θα ήταν αδύνατον να βρεθούν στο Σεντ Μέρις οι συγκεκριμένοι 11 ποδοσφαιριστές, ταυτόχρονα. Ωστόσο, αξίζει να δούμε πώς περίπου θα διαμορφωνόταν το αρχικό σχήμα της Σαουθάμπτον εάν αυτό ήταν δυνατό.

 

Ο Μπόρουτς φυλάει πλέον την εστία της Μπόρνμουθ. Οι Κλάιν, Λόβρεν, Λαλάνα και Μανέ βρίσκονται όλοι (!) πια στη Λίβερπουλ. Ο Γουόλκοτ και ο Τσέιμπερς ανήκουν στην Άρσεναλ, αν και ο δεύτερος είναι φέτος δανεικός στη Μίντλεσμπρο. O Σο βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία είχε πουληθεί από τους Αγίους και ο Σναϊντερλέν μέχρι που μεταπήδησε στην Έβερτον πριν από λίγες ημέρες. Ο Γουανιάμα αγωνίζεται πλέον στην Τότεναμ, ενώ ο Μπέιλ αποτελεί πια την δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου (πίσω από τον Πογκμπά) και αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας νωρίτερα περάσει και από τα Σπιρούνια προτού δημιουργήσει ντόμινο με τη μεταγραφή του.

Είναι εντυπωσιακό το πόσο σημαντική είναι η τροφοδότηση παικτών από τη Σαουθάμπτον προς τις (μεγάλες κυρίως) ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν θα αυτή θα συνεχιστεί!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.