Υπέρ της κλήσης του Ρέντμοντ στην Εθνική Αγγλίας είναι ο Ρομέου

Ο αμυντικός μέσος της Σαουθάμπτον υποστήριξε πως ο συμπαίκτης του αξίζει να κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Νέιθαν Ρέντμοντ είχε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του για τη Σαουθάμπτον το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κόντρα στη Γουότφορντ, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ».

Ο προπονητής των «Αγίων» Κλοντ Πιέλ και ο Ντούσαν Τάντιτς έχουν κάνει ήδη «έκκληση» στον εκλέκτορα της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, να συμπεριλάβει τον εξτρέμ της Σαουθάμπτον στις κλήσεις του για το Μάρτιο και ο Οριόλ Ρομέου προστέθηκε με τη σειρά του σε αυτούς.

«Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, θα έλεγα πως είναι αρκετά κοντά (ενν. να κληθεί στην Εθνική Αγγλίας). Σκοράρει τέρματα, κάνει ασίστ και παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Είναι θέμα χρόνου να παίξει για την Αγγλία», δήλωσε ο Ισπανός μέσος.

«Είναι πολύ καλός για μας, είναι σε εκπληκτική κατάσταση. Τον χρειαζόμαστε να πετυχαίνει γκολ και να επιτίθεται κατά μέτωπο στους αμυνόμενους. Ελπίζουμε να μπορεί να συνεχίσει έτσι. Είναι μια πραγματική απειλή. Κάθε φορά που επιτίθεται και μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή είναι έτοιμος να σουτάρει», πρόσθεσε.

 

*Ο Οριόλ Ρομέου.

 

Όσο για τη συνολικότερη εικόνα της Σαουθάμπτον το τελευταίο διάστημα, ο Οριόλ Ρομέου σχολίασε: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι αμυντικά. Είναι καλό που πετυχαίνουμε γκολ. Παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και μοιάζει σαν να έχουν βολευτεί όλοι με το σύστημα. Είναι καλύτερο γιατί έχουμε τον Ντούσαν (σ.σ. Τάντιτς) ανάμεσα από τις γραμμές και επίσης μπορεί και ο Ρέντμοντ να παίξει κάποιες φορές εκεί».

«Προκαλούμε πολλά περισσότερα προβλήματα, προκαλέσαμε προβλήματα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας (ενν. τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Όμως δεν είμαστε όσο συμπαγείς όσο θα θέλαμε πίσω. Είναι όμορφο για τους φιλάθλους να βλέπουν πολλά γκολ, όμως δεν θέλουμε να δεχόμαστε τρία γκολ», κατέληξε ο αμυντικός μέσος της Σαουθάμπτον.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.