«Κλείνει το μάτι» στην Τσέλσι ο Κιν;

Ο νεαρός σταρ της Μπέρνλι μίλησε για τους υψηλούς προσωπικούς του στόχους

 

Ο «βράχος» της Μπέρνλι έχει προσαρμοστεί για τα καλά στο περιβάλλον της Πρέμιερ Λιγκ, βοηθώντας τους νεοφώτιστους να κρατήσουν το μηδέν σε δύο από τα 6 παιχνίδια της ομάδας ως τώρα, ένα εκ των οποίων απέναντι στη Λίβερπουλ.

 

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός των «Κλάρετς» άφησε εμφανώς να εννοηθεί ότι έχει ως στόχο τη μετακίνηση σε μια κορυφαία ομάδα στο εγγύς μέλλον, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα την πρόθεσή του να παίξει με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας.

 

«Θέλω να παίξω στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και κάποια στιγμή, ως επακόλουθο, να αγωνιστώ για την Αγγλία», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ιστοσελίδα Goal.

 

«Είχα μια καλή σεζόν πέρυσι με τη Μπέρνλι και αν μπορέσω να συνεχίσω το ίδιο καλά και φέτος στην Πρέμιερ, ελπίζω πως οι άνθρωποι της Εθνικής θα αρχίσουν να με προσέχουν».

 

Υπενθυμίζουμε πως η Τσέλσι ενδιαφέρεται έντονα για τον Κιν, καθώς στο πρόσωπό του διακρίνουν έναν γηγενή αμυντικό με ικανότητες να προσφέρει άμεσα αλλά και ως κίνηση προοπτικής. Μετά και από αυτές τις δηλώσεις του, ο χορός εκατομμυρίων γύρω από το όνομά του καλά κρατεί.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.