Κορυφαίος παίκτης ο Καντέ - Καλύτερος νέος ο Άλι!

Ο αμυντικός μέσος της πρωτοπόρου, Τσέλσι, και ο 21χρονος αστέρας της βασικής διεκδικήτριας του πρωταθλήματος, Τότεναμ, ψηφίστηκαν από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών ως οι κορυφαίοι της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

Λίγες ώρες μετά το συγκλονιστικό ημιτελικό μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ, δύο από τους κορυφαίους παίκτες των δύο ομάδων στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ βραβεύτηκαν από τους συναδέλφους τους για την απόδοσή τους στην τρέχουσα σεζόν.

Ο Ενγκολό Καντέ νίκησε τον συμπαίκτη του στους «Μπλε», Εντέν Αζάρ, ενώ ξεπέρασε επίσης και τους Χάρι Κέιν, Ρομέλου Λουκάκου, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Αλέξις Σάντσες.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ ο Γάλλος έγραψε: «Πολύ περήφανος για τη μεγάλη αυτή τιμή. Είναι υπέροχο. Όπως λέω πάντοτε, είναι ομαδική δουλεία. Χάρη στους συμπαίκτες μου, τα μέλη της Τσέλσι και τους οπαδούς».



Για δεύτερη συνεχή χρονιά το τρόπαιο για τον καλύτερο νεαρό παίκτη κέρδισε ο Ντέλε Άλι, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί και στην καλύτερη 11άδα, μαζί με τον Καντέ.



Στην τελετή βραβεύτηκε επίσης και ο βετεράνος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μπέκαμ, για τη συνολική προσφορά του στο άθλημα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.