Εισηγείται ανανέωση συμβολαίου για τον Κάρικ ο Μουρίνιο

Παραμονή για ακόμα ένα χρόνο στη Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να προσφέρει ο Ζοσέ Μουρίνιο στο Μάικλ Κάρικ.

Ο 35χρονος μέσος υπέγραψε νέο συμβόλαιο το καλοκαίρι που μας πέρασε, με το Μουρίνιο να τον χρίζει υπαρχηγό, όμως η πολιτική της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να προσφέρει μονοετή συμβόλαια στους παίκτες άνω των 30 σημαίνει πως ο Κάρικ θα είναι ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι. Ο Άγγλος μέσος ξεκίνησε μόλις για δεύτερη φορά στη φετινή Πρέμιερ απέναντι στην Άρσεναλ και το όνομά του έχει συνδεθεί είτε με σενάρια μετακίνησης στο “MLS” είτε με ενδεχόμενη επιστροφή στη γενέτειρά του το Νιούκαστλ.

Ο Κάρικ αποκάλυψε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η φετινή σεζόν ίσως είναι η τελευταία του με τη Γιουνάιτεντ, με τον πρώην μέσο της Γουέστ Χαμ να γίνεται 36 τον Ιούνιο, όμως ο Μουρίνιο φαίνεται διατεθειμένος να τον κρατήσει για ακόμα ένα χρόνο στο «Ολντ Τράφορντ» καθώς πιστεύει πως αποτελεί τον παίκτη κλειδί για την εξέλιξη του Πολ Πογκμπά.

«Ο Μάικλ είναι 35 ετών», είπε ο Πορτογάλος στην «Independent”. «Με ένα τόσο έντονο παιχνίδι όπως αυτό κόντρα στην Άρσεναλ, είναι φυσιολογικό που είχε μερικές κράμπες στο τέλος. Είναι στενάχωρο να ξέρεις πως ο χρόνος περνάει για όλους μας. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και είναι κρίμα, πάντα τον λάτρευα, αλλά αντί να είμαι προπονητής του στα 25 του, έγινα στα 35 του. Έχουμε μια καλή συνεννόηση. Ξέρουμε πότε μπορεί να παίξει. Ξέρουμε πότε είναι έτοιμος και πότε χρειάζεται ξεκούραση. Θα συνεχίσω να έχω το Μάικλ και πιθανότατα για ακόμα μία σεζόν. Έτσι είναι η ζωή». 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.