Το ενδεχόμενο απόκτησης του Σίλεσεν από τη Βαλένθια εξετάζει η Άστον Βίλα

Στο στόχαστρο των «Χωριατών» φέρεται να βρίσκεται ο 31χρονος τερματοφύλακας των «Νυχτερίδων» ώστε να καλύψουν το κενό που έχουν στη θέση «1».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «The Athletic», ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ επιθυμεί να αποκτήσει έναν γκολκίπερ, έχοντας στο... ραντάρ του και στόχους εκτός Αγγλίας, όπως ο Γιάσπερ Σίλεσεν.

Με τον Τομ Χίτον να είναι ακόμα στο στάδιο της... επιστροφής από το σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο, οι άνθρωποι της Άστον Βίλα θεωρούν απαραίτητη μια μεταγραφή τερματοφύλακα, προκειμένου να υπάρξει ταυτόχρονα και ανταγωνισμός για τη θέση στην ενδεκάδα.

Ο Τομ Χίτον

Ο Σίλεσεν αποκτήθηκε πέρυσι από τη Βαλένθια, στο πλαίσιο μιας ανταλλαγής τερματοφυλάκων μεταξύ των «Νυχτερίδων» και της Μπαρτσελόνα, η οποία απέκτησε τον Νέτο. Ωστόσο η ισπανική ομάδα δείχνει πρόθυμη να παραχωρήσει τον έμπειρο διεθνή γκολκίπερ και είναι ανοικτή σε προσφορές λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και τα οποία την έχουν ήδη αναγκάσει να χωρίσει τους δρόμους της με σημαντικούς για εκείνη ποδοσφαιριστές.

Πάντως, στη λίστα των «Χωριατών» βρίσκονται ακόμη δύο γκολκίπερ που αγωνίζονται στην Αγγλία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τους, την ώρα που ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ εμφανίζεται να μην επιθυμεί να δαπανήσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια λίρες για αυτή τη μεταγραφή.

Ο Πέπε Ρέινα

Εξάλλου, ισπανικά δημοσιεύματα θέλουν τον - μέχρι πρόσφατα δανεικό από τη Μίλαν στην Άστον Βίλα - Πέπε Ρέινα να καταλήγει στη Βαλένθια, εάν ο Γιάσπερ Σίλεσεν πωληθεί.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.