Τσίλγουελ: «Ανυπομονώ να διεκδικήσω τίτλους με αυτή τη νέα, δυναμική ομάδα που καθοδηγεί ο Λάμπαρντ»

Παίκτης της Τσέλσι με κάθε επισημότητα είναι από σήμερα ο Άγγλος διεθνής αριστερός μπακ.

Ο Μπεν Τσίλγουελ ήταν ο διακαής πόθος των «Μπλε» για την αριστερή πλευρά της άμυνάς τους και - όπως αναμενόταν - μετακόμισε και τυπικά σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έναντι 50 και πλέον εκατομμυρίων λιρών, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

«Είμαστε σίγουροι ότι ο Μπεν θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στο ρόλο του παίκτη της Τσέλσι και – με το ιδιαίτερα φορτωμένο αγωνιστικό πρόγραμμα για τη σεζόν 2020-21 – θα είναι μια φανταστική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας που χρειάζεται να διεκδικήσει τίτλους», δήλωσε στα πλαίσια της ανακοίνωσης της μεταγραφής το δεξί χέρι του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στο σύλλογο του Δυτικού Λονδίνου, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Από την πλευρά του ο πανευτυχής 23χρονος Άγγλος μπακ, τόνισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην Τσέλσι σ’ αυτή τη συναρπαστική εποχή για το σύλλογο. Ανυπομονώ να γίνω μέλος αυτής της νέας, δυναμικής ομάδας που θα καθοδηγεί ο Φρανκ Λάμπαρντ διεκδικώντας τίτλους την ερχόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να περιμένω το πότε θα αρχίσω και ελπίζω να παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας στο «Στάμφορντ Μπριτζ» αρκετά σύντομα».

Ο Τσίλγουελ, που με τη φανέλα της Λέστερ σημείωσε 99 εμφανίσεις σε μια πενταετία, είναι η 3η καλοκαιρινή προσθήκη της Τσέλσι, έπειτα από εκείνες των Χακίμ Ζιγιέχ και Τίμο Βέρνερ και ακολουθούν κι άλλες, αφού στο σύλλογο σηκώνουν τα... μανίκια για τις υποθέσεις των Κάι Χάβερτς, Τιάγκο Σίλβα και Μαλάνγκ Σαρ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη γαλλική Νις.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.