Τσάμπιονσιπ: Γουάτκινς ο Παίκτης της σεζόν, Μπέλιγχαμ ο Νέος παίκτης της σεζόν

Τα βραβεία στη δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας.

Ο Όλι Γουάτκινς από εξτρέμ μετατράπηκε σε σέντερ φορ και πέτυχε 26 γκολ για τη Μπρέντφορντ, η οποία διεκδίκησε την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι την τελευταία στιγμή. Τελικά ηττήθηκε από τη Φούλαμ στον τελικό των πλέι-οφ ανόδου, με τον επιθετικό της να δηλώνει ότι αυτό ήταν πολύ απογοητευτικό. Ωστόσο, τόνισε πόσο περήφανος είναι για την προσπάθεια που έκαναν οι Μέλισσες και πως δεν θα τα παρατήσουν μέχρι να κερδίσουν τον προβιβασμό.

Καλύτερος Νέος παίκτης της σεζόν αναδείχθηκε ο Τζουντ Μπέλιγχαμ. Ο 18χρονος δημιουργικός χαφ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Μπουντεσλίγκα. Μάλιστα, η πρώην ομάδα του, Μπέρμιγχαμ Σίτι, αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερό του (!) για να τον τιμήσει για την προσφορά του στο κλαμπ.

Ο Άιβαν Τόνεϊ της Πιτέρμπορο ήταν ο πρώτος σκόρερ της τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία και αναδείχθηκε Παίκτης της σεζόν στην League One. Μάλιστα, φημολογείται πως θα είναι και ο αντικαταστάτης του Γουάτκινς στην επίθεση της Μπρέντφορντ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.