Μάτιτς: «Φέτος δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε για τον τίτλο»!

Ο Σέρβος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί ότι οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν τις δυνατότητες να κερδίσουν τη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έτρεξε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων για να τερματίσει 3η στην κατάταξη του αγγλικού πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν, πίσω από τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Η Γιουνάιτεντ επέστρεψε έπειτα από την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και πάλι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των Γιουρόπα Λιγκ, Κυπέλλου Αγγλίας και Λιγκ Καπ. Ωστόσο, τερμάτισε 33 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τη… μισητή αντίπαλό της, Λίβερπουλ, και αυτό πρέπει να αλλάξει σύμφωνα με τον Νεμάνια Μάτιτς, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες αποσύρθηκε από την εθνική Σερβίας.

«Για την ερχόμενη σεζόν δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Πρέπει να πάμε να δώσουμε τα πάντα. Οφείλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο, γιατί θεωρώ ότι πετάξαμε εύκολα κάποιους βαθμούς. Επιτρέψαμε στη Λίβερπουλ να κερδίσει τον τίτλο, δεν ξέρω, 10 αγώνες πριν τη λήξη της σεζόν. Κέρδισαν το πρωτάθλημα, συνεπώς δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό. Πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος, να παίξουμε με περισσότερη αυτοπεποίθηση και υπευθυνότητα.

Ο προσωπικός μου στόχος είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα με τη Γιουνάιτεντ και είμαι σίγουρος ότι όλοι θέλουν να κάνουν το ίδιο. Πρέπει να υποσχεθούμε στους οπαδούς μας ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας – ακριβώς ότι κάναμε μετά την επανέναρξη της σεζόν, όταν αρχίσαμε να παίζουμε ξανά όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρέπει να κερδίσουμε πέντε, έξι, συνεχόμενα ματς, έπειτα μπορεί να χάσεις κάποιους βαθμούς και μετά πρέπει να κάνεις ένα ανάλογο σερί. Μόνο έτσι μπορούμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν ήμασταν ασταθείς, κερδίσαμε ένα ή δύο παιχνίδια και στη συνέχεια χάναμε και φέρναμε ισοπαλίες.

Η σωστή Γιουνάιτεντ είναι ακριβώς τα όσα κάναμε μετά την καραντίνα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και σ’ αυτή τη σεζόν», είπε ο Σέρβος αμυντικός χαφ στο «UTD Podcast».

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.