Ντάις: «Πουλάμε, αλλά δεν χαρίζουμε παίκτες» - Ενδιαφέρον για Άνταμ Σμιθ

Τοποθετήθηκε σχετικά με την μεταγραφική πολιτική της Μπέρνλι ο προπονητής της, την ώρα που ο αγγλικός σύλλογος «ψάχνεται» για την περίπτωση του μπακ της Μπόρνμουθ.

Γουέστ Χαμ και Λέστερ έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Τζέιμς Ταρκόφσκι, με την πρώτη να έχει μάλιστα καταθέσει πρόταση 27 εκατομμυρίων λιρών, η οποία απορρίφθηκε από τους Clarets. Ο Σον Ντάις δήλωσε για τις πωλήσεις της ομάδας του γενικότερα:

«Με έναν υγιή τρόπο, υπήρξε φημολογία σχετική με ποδοσφαιριστές μας από την πρώτη μου σεζόν εδώ. Τότε ήταν για τον Ντάνι Ίνγκς και τον Κίεραν Τρίπιερ, μετά για τον Μάικλ Κιν και τον Αντρέ Γκρέι. Δεν είναι κάτι καινούριο για εμάς.

Το κλαμπ είναι πολύ, πάρα πολύ δυνατό οικονομικά, οπότε δεν υπάρχει κάποια μεγάλη διάθεση να πουλήσουμε παίκτες. Έχουν οι ποδοσφαιριστές τιμή, σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν βρίσκονται; Ναι, το έχουμε δει στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Κάποια στιγμή φτάνει η μέρα που σου κάνουν μια πρόταση, σε όλες τις ομάδες και όχι μόνο στη Μπέρνλι, για την οποία πρέπει να πάρεις μια απόφαση.

Εάν αυτό συμβεί τότε ο Πρόεδρος θα πάρει αυτή την απόφαση. Αλλά δεν έχουμε καμία διάθεση να χαρίσουμε τους καλύτερούς μας παίκτες σε χαμηλές τιμές, αυτό είναι σίγουρο», ξεκαθάρισε ο έμπειρος τεχνικός.

Ο ίδιος ο Ταρκόφσκι, σχετικά με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την απόκτησή του, σχολίασε:

«Για μένα, στην ηλικία που βρίσκομαι (σ.σ. 27 ετών), είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και θέλω να προοδεύσω, θέλω να παίξω στο κορυφαίο επίπεδο. Θέλω να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο που μπορώ, να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου απέναντι στους καλύτερους. Το να παίζεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, να φοράς τη φανέλα της εθνικής της χώρας σου, να παίζεις σε μεγάλα τουρνουά, αυτό είναι το κορυφαίο επίπεδο και αυτό θα ήθελα να κάνω εάν έρθει αυτή η ευκαιρία».

 

Όσον αφορά πιθανές αφίξεις, η Μπέρνλι αναμένεται να κάνει δύο ή τρεις μεταγραφές ακόμα, ψάχνοντας σίγουρα ένα δεξί μπακ και έναν μέσο. Για τη θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αρέσει ο Άνταμ Σμιθ της Μπόρνμουθ, η οποία υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Ο 29χρονος έχει μόνο έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα στα Κεράσια και αναμένεται να είναι φθηνός, προσθέτοντας μια ακόμα λύση εκτός των Ματ Λόου και Φιλ Μπάρντσλεϊ.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.