Σε κατ’ οίκον απομόνωση ο Ρόμπινσον, ξεμένει από επιθετικούς η Γουέστ Μπρομ!

Ο 25χρονος φορ βρίσκεται σε καραντίνα με… υποψία κορωνοϊού, έχοντας έρθει σε επαφή με φορέα του κατά τις διεθνείς του υποχρεώσεις.

Αγωνία επικρατεί στη Γουέστ Μπρομ εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπέρνλι, αφού ο Κάλουμ Ρόμπινσον αποσύρθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αποστολή της εθνικής Ιρλανδίας, καθώς ήρθε σε επαφή με φορέα του Covid-19.

Ο επιθετικός των «Baggies» θα συνεχίσει να περνάει από τεστ κατά τη διάρκεια της απομόνωσής του, με την ελπίδα πως θα μπορέσει να δηλώσει το παρών κόντρα στους «Clarets». Εάν αυτά τα τεστ βγουν αρνητικά, πιθανότατα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του Σλάβεν Μπίλιτς, παρότι θα έχει περάσει λιγότερες από 14 ημέρες σε καραντίνα.

Με τη συμμετοχή του Ρόμπινσον να είναι εξαιρετικά αμφίβολη αυτή τη στιγμή, η Γουέστ Μπρομ… ξεμένει με ετοιμοπόλεμους επιθετικούς τους Τσάρλι Όστιν και Κένεθ Ζοχόρε – δύο παίκτες δηλαδή που δεν εμφανίζονταν στα πλάνα του Κροάτη τεχνικού και για τους οποίους ο σύλλογος των Δυτικών Μίντλαντς έψαχνε ενδιαφερόμενες ομάδες στην Τσάμπιονσιπ!

Ο Κάρλαν Γκραντ της Χάντερσφιλντ παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος των «Baggies» και σίγουρα η απόκτησή του πλέον επείγει περισσότερο από ποτέ, αφού και ο Χαλ Ρόμπσον-Κανού είναι εκτός δράσης με κάταγμα στο χέρι, το οποίο υπέστη κόντρα στη Σαουθάμπτον!

Στο θέμα αυτό αναφέρθηκε και ο παλαίμαχος άσος της Πρέμιερ Λιγκ, Κέβιν Φίλιπς, ο οποίος σημείωσε: «Σίγουρα πρόκειται για μια απελπιστική κατάσταση, 100%.  Δεν είναι τρελός ο Μπίλιτς, ξέρει ότι χρειάζονται κάποιον μπροστά. Όταν ένας επιθετικός σου σπάει το χέρι του, θα είναι απολύτως τρελό να μη φέρεις κάποιον στη θέση του. Επιβάλλεται να το κάνεις»!

  


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.