Και πάλι στη Φούλαμ ο Κονγκολό - ζημιά στον αστράγαλο για Άντερσεν!

Οι «Λευκοί» έφεραν ξανά στο Λονδίνο τον 26χρονο Ολλανδό αμυντικό από τη Χάντερσφιλντ, αλλά αυτή τη φορά με κανονική μεταγραφή.

Επιστροφή στη Φούλαμ για τον Τέρενς Κονγκολό, ο οποίος είχε μετακομίσει ως δανεικός στο «Κρέιβεν Κότατζ» τον περασμένο Ιανουάριο, όμως λόγω τραυματισμού δεν είχε ξεκινήσει σε κανένα ματς πρωταθλήματος για τους «Λευκούς».

Ο 26χρονος αμυντικός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με οψιόν για ακόμη ένα χρόνο, με τη μετακίνησή του να εκτιμάται πως κόστισε 4 εκατομμύρια λίρες στο λονδρέζικο σύλλογο.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος. Άργησε λίγο, περίμενα όλη μέρα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι μπορώ να αγωνιστώ για τη Φούλαμ. Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», δήλωσε ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός.

Η συμφωνία για το άλλοτε μεταγραφικό απόκτημα-ρεκόρ της Χάντερσφιλντ ολοκληρώθηκε στο παρά… ένα σήμερα το απόγευμα – ώρες μετά από την είδηση ότι ο νεοαποκτηθείς στόπερ Γιόακιμ Άντερσεν τέθηκε εκτός μάχης λόγω τραυματισμού στους συνδέσμους του αστράγαλού του!

 

Εξάλλου, η Φούλαμ παραχώρησε ως δανεικό στη Νότιγχαμ Φόρεστ το Γάλλο εξτρέμ Αντονί Κνοκάρ, παρότι μέσα στο καλοκαίρι είχε καταβάλει ένα σεβαστό ποσό στην Μπράιτον για την απόκτησή του.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.