«Χτενίζει» την αγορά της Τσεχίας για νέους... Σούτσεκ και Τσούφαλ η Γουέστ Χαμ!

Στο «ραντάρ» των «Σφυριών» φαίνεται πως βρίσκονται οι κορυφαίες ομάδες της πατρίδας των δύο άσων για νέα… «λαβράκια» σε καλές τιμές.

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να «χτενίζει» την ποδοσφαιρική αγορά της Τσεχίας, καθώς οι άνθρωποι του λονδρέζικου συλλόγου εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία των Τόμας Σούτσεκ και Βλάντιμιρ Τσούφαλ, οι οποίοι μετακόμισαν στην αγγλική πρωτεύουσα προερχόμενοι από τη Σλάβια Πράγας για μόλις 24 εκατομμύρια λίρες!

Τα «Σφυριά» φέρονται να αναζητούν έναν στράικερ και έναν κεντρικό αμυντικό, όπως άλλωστε έκαναν και κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Μάλιστα στο εν λόγω ρεπορτάζ, σημειώνεται ότι δεν μπόρεσαν να κάνουν δικό τους τον στόπερ της Σλάβια Πράγας, Μίχαλ Φρίντριχ που μεταπήδησε στην πολωνική Βίσλα Κρακοβίας έναντι 750.000 λιρών!

Την κούρσα στη «Fortuna Liga» οδηγεί αυτή τη στιγμή η έτερη ομάδα της Πράγας, η Σπάρτα, με τον 25χρονο στράικερ της, Λούκας Γιούλις, να είναι στην πρώτη θέση των σκόρερ με έξι τέρματα.

 

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.