Απέλυσε μετά από μόλις τέσσερις μήνες τον Ίβιτς η Γουότφορντ!

Η ομάδα της Τσάμπιονσιπ αιφνιδίασε για ακόμη μια φορά, απομακρύνοντας το Σέρβο από τη θέση του έπειτα από την ήττα με 2-0 από τη Χάντερσφιλντ.

Ο ιδιοκτήτης των «Σφηκών», Τζίνο Πότσο, καθώς και ο γενικός διευθυντής και πρόεδρος του συλλόγου του Χέρτφορντσαϊρ, Σκοτ Ντάξμπερι, βρέθηκαν στο γήπεδο «Τζον Σμιθ» και παρακολούθησαν από τις εξέδρες την κακή εμφάνιση της Γουότφορντ (και 4η ήττα της στο πρωτάθλημα) κόντρα στα «Τεριέ», την ώρα που ο αρχηγός Τρόι Ντίνεϊ υποχρεώθηκε να δει το ματς από τον πάγκο λόγω διαμάχης του με τον Βλάνταν Ίβιτς!

Το αν αυτά τα πειθαρχικά προβλήματα έπαιξαν το ρόλο τους στην απόλυση του Σέρβου απομένει να φανεί, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του μάλλον δεν άρεσαν στη διοίκηση του συλλόγου.

Ενώ η Γουότφορντ καταλαμβάνει μία από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι-οφ για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, λίγους μήνες μετά από τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ, στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» ελπίζουν να αποφύγουν την αβεβαιότητα των αγώνων μπαράζ και προτιμούν μία εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στα μεγάλα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις πριν από δέκα ημέρες, ο Βλάνταν Ίβιτς είχε ανακηρυχθεί προπονητής του Νοεμβρίου στην Τσάμπιονσιπ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.