Θλίψη στην Κάρντιφ, διαγνώστηκε με καρκίνο ο Μπαμπά

Ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα στην ποδοσφαιρική κοινότητα.

Με non-Hodgkin λέμφωμα διαγνώστηκε ο Σολ Μπαμπά και ξεκίνησε άμεσα χημειοθεραπείες, όπως ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα οι «Bluebirds».

Ο 35χρονος κεντρικός αμυντικός έχει χρησιμοποιηθεί μερικώς ως αλλαγή στο φετινό πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ, με την τελευταία του εμφάνιση να έχει σημειωθεί μέσα στο Δεκέμβριο κατά τη νίκη με 3-2 επί της Μπέρμιγχαμ Σίτι, όταν και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στις καθυστερήσεις.

«Με τον απόλυτο θαυμασμό των συμπαικτών του, του προσωπικού του συλλόγου και των οπαδών στην πρωτεύουσα της Ουαλίας, ο Σολ άρχισε τη μάχη του με αισιοδοξία και θα συνεχίσει να αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της οικογένειάς μας.

Ο Σολ θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους συμπαίκτες του στα παιχνίδια και τους νεότερους παίκτες μας στις ακαδημίες, στις οποίες θα συνεχίσει την εξέλιξή του ως προπονητής», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση της Κάρντιφ Σίτι.

Ο Μπαμπά έπαιξε ρόλο-κλειδί στην πορεία των «Bluebirds» για την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ την αγωνιστική περίοδο 2017-18, παίζοντας και στα 46 παιχνίδια της Τσάμπιονσιπ, όπου εν τέλει τερμάτισαν 2οι και πήραν το απευθείας εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια με προπονητή τον Νιλ Γουόρνοκ. Ωστόσο, ο Ιβοριανός δεν είχε την ίδια τύχη την επόμενη σεζόν, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού τον Μάρτιο και εν τέλει η Κάρντιφ τερμάτισε 18η και επέστρεψε στη 2η κατηγορία.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.