Εζίλ: «Δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ οι δεσμοί μου με την Άρσεναλ! Αντίο για τώρα, όχι για πάντα»!

Η Φενέρμπαχτσε επισημοποίησε την απόκτηση του Γερμανού και εκείνος ευχαρίστησε με ένα συγκινητικό μήνυμα τους «Κανονιέρηδες» και τους οπαδούς τους!

Παίκτης της τουρκικής ομάδας και με τη βούλα είναι από απόψε ο Μεσούτ Εζίλ, έχοντας προηγουμένως λύσει τη συνεργασία του με την Άρσεναλ.

 

Ο λονδρέζικος σύλλογος επιβεβαίωσε τη μετακίνησή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδα του και ο Γερμανός άσος απευθύνθηκε μέσω Twitter στους φίλους της ομάδας, κάνοντας έναν απολογισμό των επτάμισι ετών που πέρασε στο «Έμιρεϊτς»:

«7,5 χρόνια. Σχεδόν 3.000 ημέρες. Είναι παράξενο να γράφω αυτό το μήνυμα μετά από τόσο πολύ καιρό εδώ στο Λονδίνο. Από τη στιγμή που ήρθα, το ένιωσα σαν το σπίτι μου. Με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όλο το προσωπικό της Άρσεναλ, οι συμπαίκτες μου, και κυρίως οι απίστευτοι οπαδοί.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ο Αρσέν Βενγκέρ από το 2013. Ωρίμασα ως ενήλικας στο Βόρειο Λονδίνο, ένα μέρος που μπορώ να το αποκαλώ πάντα σπίτι μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Το ότι βρέθηκα στην Άρσεναλ για τόσο καιρό σήμαινε ότι βίωσα ένα μείγμα από τα πάνω της και τα κάτω της. Έπειτα από περισσότερα από 250 ματς, 44 γκολ και 71 ασίστ αργότερα, είναι η ώρα που τελικά χωρίζουν οι δρόμοι μου με την Άρσεναλ.

Μαζί, βάλαμε τέλος στην αναμονή εννέα ετών για ένα τρόπαιο και φέραμε τίτλους που είχαμε ανάγκη πίσω στους οπαδούς που το άξιζαν.

Ήταν απίστευτο να βλέπω κάποια από τα παιδιά από το Χέιλ Εντ να βγαίνουν από τις ακαδημίες στην πρώτη ομάδα. Είναι το μέλλον της ομάδας μας, τους εύχομαι κάθε επιτυχία.

Το ότι άκουσα το όνομά μου να τραγουδιέται στο Έμιρεϊτς θα μου προκαλεί για πάντα ανατριχίλα και οι μνήμες με αυτή τη φανέλα θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή.

Πολλά γράφτηκαν για την παρουσία μου στην Άρσεναλ, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Η Άρσεναλ είναι ένας σύλλογος με πρεστίζ, κάτι που ένιωθα κάθε φορά που έμπαινα στο γήπεδο. Οι αρχές της κλάσης της, ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν πρέπει να ξεχαστούν ποτέ. Είναι ευθύνη όλων στο σύλλογο να διασφαλίσουν τη συνέχιση της δουλειάς τους στο όνομα αυτών των αξιών.

Όπως είπα, οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν και οι ευκολότεροι. Όπως κάθε ποδοσφαιριστής, ήθελα να παίζω κάθε λεπτό για την ομάδα. Στη ζωή ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περιμένουμε ή θέλουμε να γίνουν.

Αλλά είναι σημαντικό να κοιτάμε πάντα τα θετικά και όχι το αρνητικό, να προσπαθούμε να ζούμε χωρίς να μετανιώνουμε ή να κρατάμε κακία.

Μπορεί να είναι το τέλος ενός κεφαλαίου, αλλά οι δεσμοί μου με αυτόν τον απίστευτο σύλλογο δεν θα ξεθωριάσουν ποτέ.

Μπορεί να είναι αντίο για τώρα, αλλά δεν είναι αντίο για πάντα. Στους οπαδούς της Άρσεναλ σε όλο τον κόσμο: Ya Gunners Ya. Μεσούτ».

 

Ο 32χρονος υπέγραψε για τρεισήμισι χρόνια στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης και θα αμείβεται με περίπου 60 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα. Αναμένεται να λάβει μπόνους υπογραφής 4,5 εκατομμυρίων, ενώ για τις αμοιβές του θα συνδράμουν επίσης σπόνσορες και υποστηρικτές της Φενέρμπαχτσε.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.