Fantasy: Πρώτος στους Premierleaguefans, 14ος στον κόσμο! (pics)

Εξαιρετική η πορεία του πρωτοπόρου της λίγκας μας!

Μετά τον μαραθώνιο των τελευταίων συνεχόμενων αγωνιστικών, έχουμε επιτέλους ένα μικρό κενό για να διεξαχθούν οι αγώνες του κυπέλλου. Από τα αποτελέσματα αυτών θα διαμορφωθούν και οι πολυαναμενόμενες διπλές και κενές αγωνιστικές που μας αφορούν άμεσα. Μέχρι τότε όμως πάμε να δούμε τι γίνεται στη βαθμολογία της Λίγκας μας σε αυτό το κρίσιμο χρονικά σημείο.

 

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας βρίσκουμε ακλόνητους τους angeo21 του Αντρέα, που έχουν κάνει μια καταπληκτική πορεία ως σήμερα και εκτός από την κορυφή της δικής μας Λίγκας μας και την 1η θέση στην Κύπρο (όπου το παιχνίδι αναπτύσσεται ραγδαία, περισσότερα εδώ), πλέον βρίσκονται και στη θέση 14 ολοκλήρου του παιχνιδιού!

Στη δεύτερη θέση έχουν φτάσει οι Sadnessland του Χάρη, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού, ενώ στην τρίτη θέση παραμονεύουν οι Sir Makis του Αβραάμ.

Η καλύτερη επίδοση για αυτή την αγωνιστική ήρθε από τη θέση 211 και τους Τηνπέρνιαν Φ.Κ. Ο Σάββας Τοούλιας έγραψε την μονή 100αρα για αυτή την GW23, έχοντας στην ομάδα του ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά τέσσερις παίκτες με διψήφια επιστροφή πόντων:

Ο μέσος όρος πόντων σε αυτή την αγωνιστική έφτασε τους 58 πόντους και η ιδανική 11αδα για την GW23 διαμορφώθηκε ως εξής:

Τα δικά μας παιδιά παλεύουν με νύχια και με δόντια να βρίσκονται στην πρώτη καρτέλα της βαθμολογίας. Ο Mr.Fantastic επιδεικνύει μια εντυπωσιακή σταθερότητα και έχει σκαρφαλώσει πλέον στην θέση 53, ενώ ο Κούλου φαίνεται να περνάει μια παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος και παρακολουθεί τις εξελίξεις από τη θέση 405. Σε δηλώσεις του ο Κούλου ανάμεσα σε ορισμένα... γαλλικά μας είπε ότι το παρατάει για φέτος για να ασχοληθεί με την κηπουρική στο μπαλκόνι του.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.