Ετοιμάζεται να παίξει για την Τζαμάικα ο Αντόνιο ώστε να βρεθεί στο Μουντιάλ!

Ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ είχε κληθεί στο παρελθόν στην εθνική Αγγλίας, ωστόσο δεν έκανε ποτέ ντεμπούτο με τα «Τρία Λιοντάρια».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εθνική ομάδα της Τζαμάικας στοχεύει να συμπεριλάβει τον Μικάιλ Αντόνιο στο ρόστερ της για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 απέναντι στο Μεξικό και την Κόστα Ρίκα το Σεπτέμβριο.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας της Καραϊβικής, από την οποία κατάγονται οι γονείς του παίκτη της Γουέστ Χαμ, προσέγγισε μέσω email τον 30χρονο φορ των «Σφυριών» τον περασμένο μήνα και εκείνος με τη σειρά του συμβουλεύτηκε για το θέμα φίλους και συγγενείς του, φτάνοντας τελικά στο συμπέρασμα πως πρόκειται για μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον ώστε να δώσει το παρών στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022.

Θεωρείται απίθανο να εκπροσωπήσει ο Αντόνιο την Τζαμάικα από την προσεχή διακοπή των πρωταθλημάτων μέσα στο Μάρτιο, καθώς προέχουν για εκείνον οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του Λονδίνου, η οποία διεκδικεί με αξιώσεις ακόμα και ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο 30χρονος έχει πετύχει φέτος έξι γκολ σε 14 συμμετοχές ως βασικός υπό τον Ντέιβιντ Μόγιες.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.