Παρελθόν από την ομάδα του Μόντρεαλ ο Τιερί Ανρί

Ο παλαίμαχος άσος της Άρσεναλ και νυν προπονητής αποχώρησε για οικογενειακούς λόγους από το MLS και επιστρέφει στο Λονδίνο.

Έπειτα από 15 μήνες στον πάγκο της CF Montreal, ο Τιερί Ανρί αποχαιρέτησε το αμερικανικό πρωτάθλημα και γυρίζει στην Αγγλία.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, η ομάδα του Μόντρεαλ είχε αναγκαστεί πέρυσι να μετακομίσει στις ΗΠΑ και ο 43χρονος Γάλλος δεν επιθυμούσε να αφήσει την οικογένειά του ξανά πίσω στον Καναδά.

«Με βαριά καρδιά πήρα αυτή την απόφαση. Πέρυσι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη σεζόν για μένα προσωπικά. Δεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου λόγω της πανδημίας. Δυστυχώς εξαιτίας των συνεχιζόμενων περιορισμών και το γεγονός ότι θα έπρεπε να μετακομίσουμε ξανά στις ΗΠΑ για αρκετούς μήνες, μακριά από τα παιδιά μου, οδηγήθηκα μετά λύπης μου σε αυτή την απόφαση να επιστρέψω στο Λονδίνο. Ευχαριστώ τους οπαδούς, τους παίκτες και το σύλλογο», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο Τιερί Ανρί.

 

Ο θρύλος της Άρσεναλ ανέλαβε την ομάδα του Μόντρεαλ το Νοέμβριο του 2019 και την οδήγησε στα πλέι-οφ του MLS για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια με ρεκόρ οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και 13 ήττες. Επίσης έφτασαν μαζί μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ της Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής.

Να σημειωθεί ότι πριν από μία εβδομάδα ο Γάλλος παρουσιαζόταν ως φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ, ωστόσο ο σύλλογος της Τσάμπιονσιπ επέλεξε τελικά να μονιμοποιήσει μέχρι το τέλος της σεζόν τον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.