Πίσω στη Φούλαμ ο Μόουσον, στη Μπρίστολ Σίτι ο Σίμπσον, στα Τεριέ ο Νιασέ!

Αρκετές οι μεταγραφικές κίνησεις για τις αγγλικές ομάδες.

Τον δρόμο της επιστροφής για το Λονδίνο πήρε ο Άλφι Μόουσον, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αγωνίστηκε μόλις 14 φορές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις για τη Μπρίστολ Σίτι. Η Φούλαμ διέκοψε τον δανεισμό του και κάλεσε πίσω τον 27χρονο στόπερ, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Πέρα από την αποχώρηση του Μόουσον οι Robins είχαν και μια άφιξη, με τον Ντάνι Σίμπσον να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν και να συναντά ξανά τον άλλοτε προπονητή του στη Λέστερ, Νάιτζελ Πίρσον.

Ο 34χρονος δεξιός μπακ ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2020 που αποχώρησε από τη Χάντερφιλντ και φέτος ήταν μέλος της δεύτερης ομάδας της Λέστερ. Πέρασε από δοκιμαστικό στη Μπρίστολ Σίτι και τελικά αποκτήθηκε για λίγους μήνες.

Αντίστοιχης διάρκειας συμβόλαιο υπέγραψε και ο Ουμάρ Νιασέ με τη Χάντερσφιλντ. Ο 30χρονος Σενεγαλέζος ήταν ελεύθερος από το καλοκαίρι του 2020, όταν και αποδεσμεύτηκε από την Έβερτον. Δεν είχε καταφέρει να βρει ομάδα μέχρι σήμερα και τα Τεριέ αποφάσισαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους μέχρι την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.