Άστον Βίλα: Λίγες μεταγραφές με έμφαση στη… δημιουργικότητα περιμένει ο Σμιθ

Ο Άγγλος τεχνικός αποκάλυψε το πού θα εστιάσει στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο για να ενισχυθούν οι «Χωριάτες».

Πέρυσι η Άστον Βίλα «έσπασε» το ρεκόρ μεταγραφής της αποκτώντας έναντι 28 εκατομμυρίων λιρών τον Όλι Γουάτκινς από την Μπρέντφορντ, καθώς και τους Μάτι Κας, Εμιλιάνο Μαρτίνες και Μπερτράν Τραορέ.

Οι προσθήκες αυτές είχαν μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι της ομάδας του Ντιν Σμιθ, η οποία βελτιώθηκε αισθητά τερματίζοντας στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα - σε αντίθεση με την 17η θέση της την προηγούμενη σεζόν! Ειδικά ο Γουάτκινς ήταν η… «αποκάλυψη» της χρονιάς στο σύλλογο του Μπέρμιγχαμ, σημειώνοντας 14 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού ξεκινάει στις 9 Ιουνίου και ο προπονητής των «Χωριατών» εκτιμά ότι η ομάδα του δεν θα προβεί σε μεγάλο αριθμό μεταγραφών, ωστόσο σημείωσε ότι θα εστιάσει στο κομμάτι της δημιουργικότητας μεσοεπιθετικά, αφού η τρίμηνη απουσία του Τζακ Γκρίλις στέρησε από την Άστον Βίλα την ευκαιρία να τερματίσει ακόμα ψηλότερα!

«Δεν νομίζω ότι θα είναι ένα τεράστιο καλοκαίρι για μας. Θεωρώ ότι έχουμε ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών εδώ και χρειαζόμαστε απλά μερικές προσθήκες για να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να βελτιωνόμαστε.

Όπως έχω πει, αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί στη φετινή σεζόν. Μείναμε λίγο πίσω όταν ο πιο δημιουργικός μας παίκτης (ενν. τον Τζακ Γκρίλις) ήταν εκτός», είπε σε συνέντευξη Τύπου του ο Ντιν Σμιθ.

Ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ έχει συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων με… επιστροφή του Τάμι Έιμπραχαμ, το όνομα του οποίου τραγουδούσαν οι φίλοι της Άστον Βίλα (!) στη χθεσινή νίκη της επί της Τσέλσι με 2-1 στο «Βίλα Παρκ», ενώ στη σχετική λίστα φέρονται να υπάρχουν και τα ονόματα των Εμίλ Μπουενδία της Νόριτς και Ματέους Περέιρα της Γουέστ Μπρομ.

 

Εξάλλου, παίκτης της σεζόν στην Άστον Βίλα από τις ψήφους των οπαδών αναδείχτηκε ο Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενώ στις προτιμήσεις των παικτών επικράτησε ο Ματ Τάργκετ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.