Λίγκα των Premierleaguefans: Η ΤΕΛΙΚΗ βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε η σεζόν, η κατάταξη.

Τίτλοι τέλους για τη φετινή χρονιά στο Fantasy Premier League και πάμε να δούμε αναλυτικά τι έγινε στον βαθμολογικό πίνακα της Λίγκας μας.

 

Στην κορυφή της βαθμολογίας και μεγάλος νικητής, ο Ανδρέας Ανδρέου με τους angeo21. Ο Ανδρέας έδειξε από την αρχή κιόλας ότι ήρθε για να κατακτήσει τα πάντα. Βρέθηκε πρώτη φορά στην κορυφή της Λίγκας μας στην 8η αγωνιστική και έκτοτε δεν έπεσε ποτέ. Η πορεία του ήταν συγκλονιστική σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και κατέληξε μέσα στους 1000 καλύτερους όλου του παιχνιδιού. Η φετινή του επίδοση είναι και η καλύτερη του στα 5 χρόνια που βρίσκεται στα σαλόνια του FPL. Πολλά πολλά μπράβο. Podcast με τον πρωταθλητή μας, εδώ.

Αλλά τόσα μπράβο ωστόσο αξίζουν και στους υπόλοιπους 9 που συμπληρώνουν της τελική 10άδα μας για φέτος. Στη θέση 2 και μόλις 18 πόντους από τον τίτλο οι In Tsaras we Trust του Θεόδωρου, που έφτασαν και μέσα στους 2.000 καλύτερους στον κόσμο. Ενώ την τριάδα του βάθρου κλείνουν οι Mailo του Νίκου, που έκαναν ατομικο ρεκόρ μπαίνοντας στους 2.500 κορυφαίους για φέτος. Έναν μόλις πόντο πίσω στη θέση 4 οι Sadnessland του Χάρη και 2 ακόμα πόντους πιο κάτω στη θέση 5 οι Seiraes του Ανδρέα.

 

Έκτη θέση και Les Blues F.C του Γιάννη, θέση 7 για τους Sir Makis του Αβραάμ και θέση 8 για τους Aston Velle Reunited του Άκη. Το ιδανικό τοπ 10 συμπληρώνουν οι Κάτοικοι Δομοκού του Σπύρου από τη θέση 9 και την πόρτα κλείνουν οι Thoulis15 του Ανδρέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 10 έκλεισαν τη χρονιά μέσα στους πρώτους 5.000 ανάμεσα σε 8.240.000 παίκτες παγκοσμίως.

Οι δικοί μας σούπερ ήρωες αποχώρησαν με ψηλά το κεφάλι και με ένα πλατύ χαμόγελο, καθώς ο Mr.Fantastic έριξε αυλαία με εντυπωσιακο τρόπο και έφτασε στην 18η θέση της Λίγκας μας, ενώ ο Κούλου χαμογελάει απλά χάρη στα καλοκαιρινά κοκτέιλ που πίνει από τη θέση 297.

 

Τώρα έχει ξεκούραση, βουτιές, παγωτά και Γιούρο. Τον Αύγουστο ξεκινάμε προετοιμασία στα 3-5 πηγάδια. Καλό καλοκαίρι!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.