Αθπιλικουέτα...2020!

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι διάρκειας 3,5 ετών και θα παραμείνει στην ομάδα έως το 2020.

Αναγνωρίζοντας τα όσο έχει προσφέρει στα 4 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα, αλλά και το πόσο σημαντικός είναι για τον προπονητή του, η Τσέλσι «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον πολύτιμο μπακ της.

Έτοιμος να πραγματοποιήσει την 200ή του εμφάνιση με την μπλε φανέλα, εάν επιλεχθεί στον επόμενο αγώνα με τη Σάντερλαντ απ' τον προπονητή του, ο 27χρονος μπακ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος με το καινούριο συμβόλαιο που υπέγραψα. Από τη μέρα άφιξης μου εδώ, στόχος μου ήταν η πρόοδος μου και η κατάκτηση τίτλων. Το νέο συμβόλαιο μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω τη σχέση μου με το κλαμπ, πράγμα που ήθελα και προφανώς είμαι πολύ χαρούμενος εδώ». Ενώ για τη φετινή χρονιά σημείωσε: «Είχαμε μερικές όμορφες στιγμές μέχρι τώρα στη σεζόν. Απ'την 1η μέρα, δουλεύουμε πολύ σκληρά. Έχουμε νέο προπονητή με νέες ιδέες και είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Προφανώς, μπορούμε να βελτιωθούμε, αλλά ο μακροπρόθεσμος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε τρόπαια. Αυτό θέλουμε όλοι. Οι παίκτες, ο προπονητής και οι οπαδοί».

Ο τεχνικός διευθυντής, Μάικλ Εμενάλο, προσέθεσε: «Είμαστε ευχαριστημένοι που ο Θέσαρ επέλεξε να παρατείνει την παραμονή του εδώ. Από τότε που έφτασε στην ομάδα, 4 χρόνια πριν, έδειξε πως είναι ένας καταπληκτικός επαγγελματίας και κορυφαίος παίκτης. Πράγμα που δείχνει κάθε χρόνο στην προπόνηση και στους αγώνες. Δεν άργησε να υιοθετήσει το πνεύμα και τη νοοτροπία της Τσέλσι και όποιος τον γνωρίζει έχει διακρίνει την απίστευτη και αγνή αφοσίωση του στην ομάδα».

Ο Ισπανός, που συνήθιζε να αγωνίζεται ως δεξί μπακ, καθιερώθηκε απ'τον Ζοσέ Μουρίνιο στην αριστερή πλευρά, με κορυφαία σεζόν του αυτή της κατάκτησης του πρωταθλήματος (2014-15). Πλέον, με την αλλαγή συστήματος απ'τον Αντόνιο Κόντε, αγωνίζεται ως 3ος στόπερ στην αμυντική γραμμή των «Μπλε», αφού ο Μάρκος Αλόνσο εντυπωσιάζει ως αριστερός μπακ-χαφ.



Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.