Η Πάλας ανανέωσε με Γουόρντ, προς την έξοδο ο Τάουνσεντ, αποκτά αμυντικό της Τσέλσι!

Οι Αετοί συνεχίζουν την προσπάθεια στελέχωσης του ρόστερ που θα διαχειριστεί ο Πατρίκ Βιεϊρά.

Την υπογραφή συμβολαίου για δύο χρόνια με τον Τζόελ Γουόρντ, η συμφωνία του οποίου είχε ολοκληρωθεί στις αρχές του μήνα, ανακοίνωσε η Κρίστλ Πάλας. Ο 31χρονος πλάγιος μπακ βρίσκεται από το 2012 στο Σέλχαρτ Παρκ, έχοντας 273 συμμετοχές, 5 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από την άλλη, ολοένα και απομακρύνεται η πιθανότητα παραμονής του Άντρος Τάουνσεντ στους Λονδρέζους, αφού το περιβάλλον του παίκτη διαρρέει πως δεν περιμένει πρόταση ανανέωσης από το κλαμπ και αναζητεί ομάδα για τον έμπειρο Άγγλο εξτρέμ.

 

Εξάλλου, η Πάλας συμφώνησε με την Τσέλσι για την απόκτηση του Μαρκ Γκέχι. Ο 21χρονος στόπερ ήταν εξαιρετικός στην περσινή Τσάμπιονσιπ για τη Σουόνσι, όπου είχε δοθεί δανεικός, με 43 συμμετοχές (οι 2 στα πλέι οφ ανόδου).

Το ποσό της μεταγραφής δεν έγινε ακόμη γνωστό (φημολογείται πως με τα μπόνους θα φτάνει τα 20 εκ. λίρες), αλλά η συμφωνία εμπεριέχει πολλά μπόνους πιθανών επιτευγμάτων, ενώ οι Μπλε διατηρούν το δικαίωμα να ισοφαρίσουν οποιαδήποτε πρόταση άλλης ομάδας φτάσει στα γραφεία των Αετών και αφορά την αγορά του Γκέχι.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.