Λίντερς: «Βλέπω έναν αρχηγό στο πρόσωπο του Αλεξάντερ-Άρνολντ»

Ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ εκθείασε τον ταλαντούχο αμυντικό, ενώ τόνισε πως θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μελλοντικό αρχηγό για τη Λίβερπουλ.

Μετά από 179 συμμετοχές, 10 γκολ, 43 ασίστ αλλά και πολλή δουλειά με τη φανέλα των Κόκκινων, ο Τρεντ-Αλεξάντερ-Άρνολντ έχει γίνει πλέον ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας, ενώ παράλληλα θεωρείται πλέον και ένας από τους καλύτερους δεξιούς αμυντικούς στον κόσμο.

 

Μάλιστα, ο έμπειρος βοηθός προπονητή των Κόκκινων, Πεπ Λίντερς, ο οποίος έχει παρακολουθήσει καλύτερα από τον καθένα την αγωνιστική του πρόοδο, χαρακτήρισε τον 22χρονο άσο ως "μελλοντικό αρχηγό" της ομάδας του Μέρσεϊσάιντ. 

Πιο αναλυτικά, ο Λίντερς δήλωσε για τον διεθνή Άγγλο μπακ: 

«Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν, έχει φυσικό τεχνικό ταλέντο από τα 15 του. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπώ. Έχει μέταλλο νικητή, πάθος για βελτίωση, όμως μερικές φορές τα συναισθήματα του τον επηρεάζουν. Προπονήθηκε με πολλή δύναμη και ανταγωνισμό. Εξελίχθηκε βήμα-βήμα στον απίστευτο τύπο που είναι τώρα, έχοντας γύρω του μια αγαπημένη οικογένεια, δημιούργησε αυτή την απίθανη προσωπικότητα».

 

Επιπλέον, συμπλήρωσε για τις ηγετικές του ικανότητες: 

«Αν κάποιος εκπροσωπεί τη φράση του Μπιλ Σάνκλι, είναι αυτός: "Το να παίζεις στο υψηλότερο επίπεδο δεν είναι πίεση, είναι ανταμοιβή". Μπορώ ακόμα να διακρίνω την ίδια όρεξη στα μάτια του σε κάθε προπόνηση, όμως δεν βλέπω πλέον αυτόν τον νεαρό τύπο, βλέπω έναν αρχηγό, κάποιον που ελέγχει τα συναισθήματα του, έναν μελλοντικό αρχηγό.

Οι καλύτερες ομάδες έχουν ένα κοινό, το μέταλλο μιας ομάδας. Αυτή η κουλτούρα υπάρχει σε όλα τους τα τμήματα. Είναι εξιρετικό που τα ταλέντα μας, τα καλύτερα από αυτά, μπορούν να κάνουν αυτά τα βήματα μαζί με την ομάδα μας».


Οι Premierleaguefans χαρίζουν μια φανέλα και μια μπάλα της Γουέστ Χαμ! Περισσότερα εδώ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.