Άρσεναλ και Σέφιλντ δεν τα βρήκαν για Ράμσντεϊλ - «Δεν πωλείται», λέει ο Γιοκάνοβιτς!

Σύμφωνα με πλήθος βρετανικών δημοσιευμάτων, δεν βρέθηκε η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις των «Κανονιέρηδων» με τις «Λεπίδες» για τη μεταγραφή του Άγγλου τερματοφύλακα.

Η Άρσεναλ προσπαθούσε εδώ και καιρό με απανωτές βελτιωμένες προτάσεις να πείσει τους ανθρώπους της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου του Δυτικού Γιόρκσαϊρ παρέμειναν «αμετακίνητοι» στα 35 εκατομμύρια λίρες που ζητούσαν εξαρχής από τους Λονδρέζους για τον Άαρον Ράμσντεϊλ!

Εξάλλου, ο νέος προπονητής των «Λεπίδων», Σλάβισα Γιοκάνοβιτς, θόλωσε τα νερά σήμερα δηλώνοντας: «Δεν έχω καμία πρόθεση να πουλήσω τον Ράμσντεϊλ. Θα είναι στη βασική μου ενδεκάδα για το επόμενο παιχνίδι. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας και είμαι πραγματικά χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Είναι επίσης ένας πολύ ακριβός γκολκίπερ»!

Πλέον, φαίνεται ότι οι «Κανονιέρηδες» θα ψάξουν αλλού για κάλυψη στη θέση «1» πίσω από τον Μπερντ Λένο, με την περίπτωση του επίσης διεθνούς Σαμ Τζόνστον της Γουέστ Μπρομ να μη συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες υλοποίησης, καθώς θα απαιτούνταν περί τα 10 εκατομμύρια λίρες χωρίς να ταιριάζει απολύτως στο αγωνιστικό προφίλ που αναζητά η ομάδα του Λονδίνου.

Έτσι, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει στα ρεπορτάζ το όνομα του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Νέτο της Μπαρτσελόνα, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Κία Τζουραμπσιάν, ατζέντη των Σέντρικ, Γουίλιαν και του - μέχρι πρότινος «Κανονιέρη» - Νταβίντ Λουίζ.

Ο Βραζιλιάνος έχει δύο ακόμα χρόνια συμβολαίου με τους «Μπλαουγκράνα», οι οποίοι όμως μαστίζονται από σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ψάχνουν τρόπους να μειώσουν το μισθολογικό κόστος για το σύλλογο της Καταλονίας. Ως αποτέλεσμα, στην Άρσεναλ θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να γίνει αποδεκτή μια πρόταση δανεισμού του 32χρονου τερματοφύλακα.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.