Ξεκαθαρίζει για την Τσέλσι το μέλλον των Μπακαγιόκο, Τζαπακόστα, Έμερσον και άλλων 6 παικτών!

Έντονη μεταγραφική κινητικότητα στους Μπλε.

Νωρίτερα σήμερα επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Μισί Μπατσουαγί στη Μπεσίκτας, περισσότερα εδώ.

Το ρόστερ της Τσέλσι θα μικρύνει, με απόφαση του Τόμας Τούχελ. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να κρατήσει τον Χακίμ Ζιγιέχ κι έτσι δεν θα γίνει δεκτή η πρόταση της Μίλαν που ήθελε να τον πάρει ως δανεικό.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις. Ο Ματ Μιάζγκα θα υπογράψει στην Αλαβές με δανεισμό, ενώ ο Κένεντι ανακοινώθηκε από τη Φλαμένγκο επίσης ως δανεικός, με οψιόν αγοράς στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

 

Η Μαρσέιγ μπήκε «σφήνα» για την απόκτηση του Ίκε Ούγκμπο, ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γκενκ. Δεν είναι ξεκάθαρο πού θα καταλήξει ο παίκτης. Ο Νταβίντε Τζαπακόστα μιλάει με ομάδες της χώρας του και αναμένεται να συνεχίσει στο Καμπιονάτο.

Στη Λυών θα αγωνίζεται πια ο Έμερσον Παλμιέρι, ως δανεικός, με το συμβόλαιό του να ανανεώνεται μέχρι το 2023. Ενδέχεται η απόκτησή του να σημάνει την αποχώρηση του Μάξγουελ Κορνέ, για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση η Μπέρνλι.

Ο Κερτ Ζουμά είναι στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ εδώ και καιρό και πλέον τα Σφυριά έχουν εντείνει τις προσπάθειες να αποκτήσουν τον Γάλλο στόπερ, αφού δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν με τη Φιορεντίνα για τον Νίκολα Μιλένκοβιτς. Περισσότερα εδώ.

Τέλος, συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Τσέλσι και Μίλαν για τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Οι Ροσονέρι θέλουν ξανά τον Γάλλο χαφ, τον οποίο είχαν ως δανεικό πριν από δύο σεζόν, αλλά για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Νάπολι (44 ματς, 2 γκολ και 2 ασίστ είχε με τους Παρτενοπέι πέρσι ο Μπακαγιόκο) και Λυών.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.