Χάσενχιουτλ: «Είχαμε ανάγκη την ενίσχυση, ίσως πάρουμε ακόμη έναν παίκτη»

Ο μάνατζερ της Σαουθάμπτον μίλησε για τα πλάνα της ομάδας του μέχρι τη λήξη του θερινού μεταγραφικού παραθύρου.

Οι Άγιοι απέκτησαν ήδη τους Θίο Γουόλκοτ (ήταν δανεικός και υπέγραψε ως ελεύθερος), Ρομέιν Περό, Τίνο Λιβραμέντο, Άνταμ Άρμστρονγκ, Αρμάντο Μπρόγια (ως δανεικό από την Τσέλσι), Τιερί Σμολ και Λιάνκο.

Για τον προπονητή της ομάδας, Ραλφ Χάσενχιουτλ, το θερινό μεταγραφικό παράθυρο ήταν πολύ επιτυχημένο για το κλαμπ, ενώ παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει άλλη μια μεταγραφή.

«Δεν είναι 100% σίγουρο ότι τελείωσαμε τις μεταγραφές. Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε την αγορά. Εάν υπάρξει μια ενδιαφέρουσα περίπτωση ίσως κάνουμε κι άλλη κίνηση. Αλλά πιστεύω ότι το μεταγραφικό μας παράθυρο ήταν πολύ καλό.

Το χρειαζόμασταν, ξεκάθαρα. Οπότε ναι, διαφοροποιήσαμε την ομάδα λιγάκι και είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μου μέχρι στιγμής.

Η μόνη θέση που δεν έχουμε πολλές επιλογές είναι στο νούμερο 6. Έχουμε εκεί τους Ρομέου, Γουόρντ-Πράους και Ντιαλό, τρεις παίκτες για δύο θέσεις. Κατά τα άλλα έχουμε δύο παίκτες για κάθε θέση. Έχουμε επίσης κάποιους παίκτες που μπορούν να παίξουν ως εξάρια, αλλά όταν ξανακάνουμε μεταγραφή πιθανότατα θα είναι σε αυτή τη θέση», ανέφερε ο Αυστριακός τεχνικός, ο οποίος είχε ζητήσει ενίσχυση στην αρχή του καλοκαιριού.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.