«Δεν υπάρχει καλύτερος στράικερ από τον Σολάνκε στην Τσάμπιονσιπ»!

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο τεχνικός της Μπόρνμουθ, Σκοτ Πάρκερ, καθώς ο 24χρονος Άγγλος προετοιμάζεται για το 100ο του ματς με τα «Κεράσια».

Έξι γκολ σε οκτώ εμφανίσεις μετράει φέτος ο Ντόμινικ Σολάνκε, ανεβάζοντας τη συνολική συγκομιδή του στα 25 σε 99 συμμετοχές, έπειτα από τη μετακίνησή του από τη Λίβερπουλ στον αγγλικό Νότο έναντι 17,5 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο του 2019.

Το 100ο του παιχνίδι με την Μπόρνμουθ, η οποία καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της Τσάμπιονσιπ, θα λάβει χώρα αύριο Σάββατο στις 17:00 στην Ουαλία ενάντια στην Κάρντιφ.

Από τα 25 του τέρματα, μόλις πέντε σημειώθηκαν στις πρώτες του 50 εμφανίσεις με τα «Κεράσια», κάτι που δείχνει τη ραγδαία τους αύξηση από τη στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ.

Μονάχα ο μέσος της Ρέντινγκ Τζον Σουίφτ και ο επιθετικός της Φούλαμ Αλεξάνταρ Μίτροβιτς έχουν σκοράρει περισσότερες φορές φέτος από τον Σολάνκε στη 2η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και ο προπονητής του στην Μπόρνμουθ, Σκοτ Πάρκερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον σέντερ φορ της ομάδας του.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος στράικερ από τον Σολάνκε στην Τσάμπιονσιπ. Θεωρώ ότι πρόκειται για έναν κορυφαίο φορ, είμαι πολύ ευχαριστημένος που τον έχω και πραγματικά ευγνώμων που βρίσκεται στην ομάδα μας.

Είναι ένας κορυφαίου επιπέδου επιθετικός σε αυτή την κατηγορία και έχει τρομερά στοιχεία. Πέτυχε πολλά γκολ πέρυσι και είναι σε μια ανοδική τροχιά, πραγματικά. Πιστεύω πως είναι ένας μοντέρνος στράικερ και αυτό είναι κάτι πολύ καλό», δήλωσε ο Άγγλος τεχνικός.

Ο Σκοτ Πάρκερ


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.