Χωρίς τον Γουέμπστερ για τέσσερα παιχνίδια η Μπράιτον

Ο υψηλόσωμος στόπερ των «Γλάρων» θα επιστρέψει πιθανότατα μετά από τη διακοπή των πρωταθλήματος τον Οκτώβριο, καθώς υπέστη μυϊκό τραυματισμό.

Τα πλάνα του χωρίς τον Άνταμ Γουέμπστερ θα πρέπει να καταστρώσει ο Γκρέιαμ Πότερ για τα επόμενα τέσσερα ματς της Μπράιτον.

Ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του αγγλικού Νότου είχε αναγκαστεί να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο στο 1ο ημίχρονο του αγώνα των «Γλάρων» στην έδρα της Μπρέντφορντ, την οποία κέρδισαν με 1-0.

Ο προπονητής της Μπράιτον ενημέρωσε νωρίτερα σήμερα τους δημοσιογράφους για την κατάσταση του Γουέμπστερ, αναφέροντας: «Ο Άνταμ μάλλον θα επιστρέψει μετά από τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Δεν είναι τα καλύτερα νέα, αλλά ούτε και τα χειρότερα».

Με βάση τη διάγνωση των ανθρώπων των «Γλάρων» για μερική θλάση στο δικέφαλο, ο 26χρονος στόπερ θα χάσει τα ματς με τις Λέστερ (εντός έδρας), Σουόνσι (εντός για το Λιγκ Καπ), Κρίσταλ Πάλας (εκτός) και Άρσεναλ (εντός).

 

Μπορεί η Μπράιτον να «χάνει» από τα επόμενα παιχνίδια της τον Άνταμ Γουέμπστερ, ωστόσο ο Γκρέιαμ Πότερ μπορεί να υπολογίζει πλέον στο θηριώδη Νταν Μπερν, ο οποίος μόλις επέστρεψε στη δράση έπειτα από τον τραυματισμό του στο γόνατο στα τέλη του Ιούλη.

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.