Ράις: «Αγαπώ τη Γουέστ Χαμ και το να παίζω για τον Μόγιες»

Παρά το γεγονός ότι το όνομά του συνδέεται πολύ συχνά από τον Τύπο με μεταγραφικά σενάρια, ο Άγγλος αμυντικός χαφ ξεκαθάρισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος στα Σφυριά.

Ο Ντέκλαν Ράις βρίσκεται μονίμως στο μεταγραφικό ρεπορτάζ άλλων ομάδων, κυρίως της Τσέλσι και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, ο ίδιος τόνισε ότι η Γουέστ Χαμ καλύπτει τις φιλοδοξίες του.

«Έχουμε μιλήσει πολύ για όλα αυτά στο παρελθόν. Όλοι γνωρίζουν πώς νιώθω για τη Γουέστ χαμ και πώς αισθάνομαι όταν αγωνίζομαι για αυτόν τον προπονητή (σ.σ. τον Ντέιβιντ Μόγιες) και με αυτούς τους συμπαίκτες.

Νομίζω ότι μπορείς να δεις από τις εμφανίσεις μου ότι τίποτα άλλο δεν με απασχολεί, παίζω με χαμόγελο, βγαίνω εκεί έξω και ηγούμαι της ομάδας. Θα μπορούσε κανείς να διακρίνει τη διαφορά εάν δεν έδινα το 100% μου αλλά κάθε φορά που φοράω αυτή τη φανέλα, έχω και το περιβραχιόνιο τώρα, ο μόνος μου στόχος είναι να τα δώσω όλα για το κλαμπ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πιστεύω ότι μπορεί κανείς να δει πόσο χαρούμενος είμαι στον αγωνιστικό χώρο, λατρεύω να παίζω για αυτή την ομάδα κι αυτόν τον μάνατζερ. Ειλικρινά, είναι ένα καταπληκτικό μέρος για εμένα αυτή την περίοδο. Με τα αποτελέσματά μας και το πόσο καλά τα πάμε αγωνιστικά, είναι ακόμη πιο ξεχωριστή η εμπειρία», ξεκαθάρισε ο 22χρονος διεθνής μέσος.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.