«Καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο ο Σαλάχ»!

Ο Αιγύπτιος επιθετικός εντυπωσίασε ξανά στο 2-2 της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι και πυροδότησε αποθεωτικά σχόλια.

Οι τηλεσχολιαστές του BBC σε σύζητήσή τους σε ζωντανή εκπομπή εξέφρασαν την άποψη ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ (ο οποίος έχει πετύχει 9 γκολ σε 9 αγώνες φέτος) είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

«Αυτή τη στιγμή, είναι καλύτερος από τους Μέσι και Ρονάλντο», είπε ο Κρις Σάτον, παλαίμαχος στράικερ των Μπλάκμπερν Ρόβερς και πρόσθεσε:

«Τα νούμερά του είναι απίστευτα τις τελευταίες σεζόν. Για να το κάνει αυτό σε τόσο υψηλό επίπεδο, και το έχει κάνει για τόσο πολλά χρόνια, απλά υπογραμμίζει πόσο καταπληκτικός παίκτης είναι. Η σταθερότητα είναι το ζητούμενο και εκείνος είναι φοβερός σεζόν με τη σεζόν ενώ άλλοι παίκτες αποτυγχάνουν και έρχονται σε πτωτική πορεία».

Στατιστικά του Σαλάχ από το BBC

Από την πλευρά του, ο άλλοτε αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μάικα Ρίτσαρντς, είπε:

«Λέω ότι ο Σαλάχ είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης εδώ και χρόνια. Όλοι γελούσαν μαζί μου. Τον αποθεώνω από όταν αγωνιζόταν στην Φιορεντίνα.

Όταν τον είδα να προπονείται, σκέφτηκα «είναι εξωπραγματικός». Μπορεί να τριπλάρει πέντε παίκτες και να κρεμάσει τον τερματοφύλακα. Μπορείς να του πετάξεις τη μπάλα όσο δυνατά θέλεις και θα τη σταματήσει με μια επαφή. Το λέω στον κόσμο για χρόνια αλλά δεν με άκουγαν, αυτά που κάνει τώρα δεν με εκπλήσσουν».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.