Οριέ για Άρσεναλ: «Ποτέ δεν με φανταζόμουν σε άλλη αγγλική ομάδα, πόσο μάλλον στον εχθρό»!

Ο 28χρονος μπακ είχε συνδεθεί μέσω δημοσιευμάτων με τους «Κανονιέρηδες» όταν είχε μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ.

Ως γνωστόν, ο Σερζ Οριέ υπέγραψε τελικά στη Βιγιαρεάλ του Ουνάι Έμερι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχοντας λύσει τη συνεργασία του με τα «Σπιρούνια» την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Παρότι ο Ιβοριανός εμφανιζόταν μέσω του Τύπου να εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Άρσεναλ, επέλεξε τελικά να συνεργαστεί εκ νέου με τον προπονητή που είχε και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Οριέ έγραψε σχετικά στο προσωπικό του προφίλ στο «Instagram»: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της Τότεναμ για αυτά τα υπέροχα τέσσερα χρόνια μαζί τους. Ήταν όλα τους διαφορετικά, όμως έφυγα με σπουδαίες αναμνήσεις. Πραγματικά απόλαυσα να αγωνίζομαι φορώντας τα χρώματά σας με υπερηφάνεια.

Είναι αλήθεια ότι δεν ήταν όλα τέλεια, υπήρξαν στιγμές χαράς και λύπης, αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, πάντα έδινα το 100% όσο αγωνιζόμουν, χωρίς να κλέβω! Ποτέ δεν με φανταζόμουν σε άλλη αγγλική ομάδα, πόσο μάλλον στον εχθρό, καθώς τρέφω μεγάλο σεβασμό για το σύλλογό μας, για την ιστορία μας και όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε.

Έχετε δείξει την αμέριστη στήριξή σας αυτά τα τέσσερα χρόνια και πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί μου προσφέρατε πάρα πολλά. Οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολοι και θα ήθελα να πω το αντίο υπό καλύτερες συνθήκες, αλλά κάθε ιστορία έχει το τέλος της, πρέπει να ξέρεις να το αποδέχεσαι και να πηγαίνεις παρακάτω»!

Ο Σερζ Οριέ σημείωσε 110 εμφανίσεις με τη φανέλα της Τότεναμ.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.