Σημαντικό βήμα… ψυχολογίας το 1ο γκολ του Γκρίλις με την Αγγλία, σύμφωνα με τον Σάουθγκεϊτ

Ικανοποίηση του ομοσπονδιακού τεχνικού για τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι που άνοιξε… λογαριασμό στα «Τρία Λιοντάρια».

Ο Τζακ Γκρίλις ήρθε χθες από τον πάγκο για να πετύχει το 5ο γκολ της εθνικής Αγγλίας στην εκτός έδρας νίκη της (0-5) επί της αντίστοιχης της Ανδόρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο μεσοεπιθετικός των «Πολιτών» σημείωσε την 16η εμφάνιση με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και αξιοποίησε στο έπακρο την… ασίστ του τερματοφύλακα Σαμ Τζόνστον, ο οποίος ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια.

«Όσο περισσότερο αυξάνονται οι συμμετοχές και η… στήλη με τα γκολ μένει κενή, αυτό μπορεί να γίνει πρόβλημα. Κάποιες φορές μπορεί να βρίσκεται στις σωστές περιοχές (ενν. ο Τζακ Γκρίλις) συχνότερα και να βεβαιωθεί ότι δεν είναι εκτός περιοχής όταν περνάνε μπάλες από μπροστά του.

Ήταν μια έξοχη σκέψη από τον Σαμ Τζόνστον και ο Τζακ είναι πάντοτε απειλητικός σε καταστάσεις ένας εναντίον ενός», εξήγησε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Τα πρώτα τέσσερα γκολ της Αγγλίας σημειώθηκαν χθες από τους Μπεν Τσίλγουελ, Μπουκαγιό Σακά, Τάμι Έιμπραχαμ και Τζέιμς Γουόρντ-Πράους, ενώ σημαντική παρουσία στη δημιουργία είχε ο Τζέιντον Σάντσο με δύο ασίστ!

«Καταφέραμε να τον βγάλουμε (ενν. τον Τζέιντον Σάντσο) στα πλάγια με την μπάλα στα πόδια και ανά διαστήματα έδειξε κάποιες απίστευτες ικανότητες. Ήταν σημαντικό που σημείωσε τις ασίστ», σχολίασε ο Άγγλος τεχνικός.

Ακολουθεί το ματς της Τρίτης (12/10, 21:45) για την εθνική Αγγλίας ενάντια στην Ουγγαρία στο «Γουέμπλεϊ» για την 8η αγωνιστική του 9ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.