«Στον πάγο» εδώ και δύο μήνες οι συζητήσεις της Τσέλσι με τον Κρίστενσεν για νέο συμβόλαιο!

Ο 25χρονος στόπερ αναμενόταν να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «Μπλε», ωστόσο παρατηρείται ακόμα απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Η τελευταία χρονικά πρόταση της Τσέλσι στον Αντρέας Κρίστενσεν ήταν για συμβόλαιο 4+1 χρόνων με εβδομαδιαίες απολαβές 140 χιλιάδες λίρες, όμως - όπως αποκάλυψε το «Goal» και επιβεβαιώθηκε αργότερα κι από άλλες πηγές - οι διαπραγματεύσεις του Δανού με τους «Μπλε» έχουν «παγώσει» εδώ και δύο μήνες!

Έτσι, ενώ το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η αίσθηση στον Τύπο πως απομένουν μόνο μερικές μικρές λεπτομέρειες για τη διευθέτηση του ζητήματος, κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί, αφού τίποτα δεν έχει προχωρήσει περαιτέρω.

Το Σεπτέμβριο ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Τσέλσι, σημειώνοντας στους συμπατριώτες του στην «Ekstra Bladet»: «Ξέρω ότι λέγονται πολλά τώρα. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά νομίζω ότι είναι καλά τα πράγματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και νιώθω ότι η Τσέλσι είναι το κατάλληλο μέρος για να είσαι στην Αγγλία».

Ο Αντρέας Κρίστενσεν έχει αγωνιστεί σε 137 ματς με τη φανέλα του λονδρέζικου συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων 27 πέρυσι όπου υπό τον Τόμας Τούχελ ανέβασε σε άλλο επίπεδο το παιχνίδι του και στέφτηκε μαζί του πρωταθλητής Ευρώπης.

Φέτος ξεκίνησε στα τρία πρώτα παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ αντί του Τιάγκο Σίλβα, στον οποίο δόθηκε χρόνος να δουλέψει πάνω στη φυσική του κατάσταση έπειτα από τη συμμετοχή του στο Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι. Ο Τούχελ εμπιστεύτηκε στον Δανό μια θέση και στην αρχική ενδεκάδα των πρώτων τριών αγωνιστικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μέσα στο 2021, η Τσέλσι κράτησε ανέπαφη την εστία της σε 21 από τους 28 αγώνες που είχε ως βασικό στη σύνθεσή της τον Κρίστενσεν!

 

Υπενθυμίζουμε ότι στους «Μπλε» εκκρεμούν και οι υποθέσεις των Αντόνιο Ρούντιγκερ, Τιάγκο Σίλβα και Θέσαρ Αθπιλικουέτα, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν επίσης το καλοκαίρι του 2022.

Η περίπτωση του διεθνούς Γερμανού στόπερ είναι εκείνη που προβληματίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή τους ανθρώπους του συλλόγου, αφού φέρεται να επιθυμεί διπλασιασμό των αποδοχών του.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.