Πρώην παίκτης του Απόλλωνα Λεμεσού «έχει κλείσει στην Τσέλσι»!

Δεδομένη συμφωνία για παίκτη που θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή των Μπλε, αποκάλυψε ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Ουγγαρίας.

Η Τσέλσι αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες στις προσπάθειές της να ανανεώσει με τους Αντόνιο Ρούντιγκερ και Αντρέας Κρίστενσεν. Τα συμβόλαια των δύο κεντρικών αμυντικών λήγουν το ερχόμενο καλοκαίρι και δεν έχουν ακόμη δώσει το «ΟΚ» για επέκταση, την ώρα που τους διεκδικούν και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Ο προπονητής της εθνικής Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι, σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο παίκτης του, Ατίλα Ζάλαϊ, θα ενταχθεί στην Τσέλσι. Σε ερώτηση δημοσιογράφων ποιους Ούγγρους παίκτες θα περίμενε να δει στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο κόουτς των Μαγιάρων απάντησε:

«Είναι δύσκολο να αναφέρω το όνομα ενός παίκτη, αλλά θα μπορούσε άνετα να παίξει εκεί ο Ατίλα Ζάλαϊ, που αγωνίζεται στη Φενέρμπαχτσέ, αλλά πιστεύω ότι έχει κλείσει στην Τσέλσι.

Είναι ξεκάθαρο ότι τον παρακολούθησαν και σημαντικές ομάδες της Ισπανίας, αλλά όπως όλα δείχνουν η συμφωνία για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι είναι δεδομένη».

Ο 23χρονος στόπερ εντυπωσιάζει στο τουρκικό πρωτάθλημα έχοντας 14 ματς και 2 ασίστ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2025.

Πριν από τη Φενέρμπαχτσέ ο Ζάλαϊ είχε παίξει για δύο χρόνια στην Κύπρο και στον Απόλλωνα Λεμεσού (43 συμμετοχές, 5 γκολ, 3 ασίστ). Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα οι Κύπριοι διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 15% και θα λάβουν χρήματα από τη μεταγραφή του παίκτη.

Εξάλλου, το καλοκαίρι λήγει και το συμβόλαιο του Θέσαρ Αθπιλικουέτα. Ο 32χρονος Ισπανός μπακ είναι στη λίστα της Μπαρτσελόνα και της Αθλέτικ Μπιλμπάο μεταξύ άλλων και θα αποφασίσει για το μέλλον του τις επόμενες εβδομάδες.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.