Τούχελ: «Υγειονομικό ρίσκο η μη αναβολή των αγώνων»

Ο προπονητής της Τσέλσι θεωρεί ότι είναι επισφαλές για την υγεία των παικτών να διεξάγονται κανονικά οι αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι ζήτησαν την αναβολή των αγώνων της ομάδας λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού. Η σύνθεση των Μπλε στο παιχνίδι με τη Γουλβς στο Μολινό αποτελούνταν μόνο από 6 αναπληρωματικους παίκτες και μεταξύ αυτών 2 τερματοφύλακες.

«Δεν είναι ασφαλές», δήλωσε ο Τόμας Τούχελ στο BBC Sports.

«Μιλάμε για προστασία των παικτών και για ασφαλές περιβάλλον, αλλά αυτό δεν είναι ασφάλεια. Δε θα εκπλαγώ αν τις επόμενες μέρες δούμε περισσότερα κρούσματα στην ομάδα», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Τσέλσι.

«Πώς θα σταματήσει η εξάπλωση όταν βρισκόμαστε όλοι μαζί, καθόμαστε στο ίδιο λεωφορείο και έχουμε κοινά γεύματα;», αναρωτήθηκε ο Γερμανός.

Έξι από τους δέκα αγώνες του Σαββατοκύριακου αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού. Το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μπέρνλι το Σάββατο 18/12 αναβλήθηκε 2,5 ώρες πριν την έναρξή του.

Για σήμερα, Δευτέρα 20/12, είναι προγραμματισμένη μια σύσκεψη όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, για να συζητηθεί η κατάσταση και η κρίση που έχει προκύψει.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ δήλωσε πως "οι ανεμβολίαστοι παίκτες αποτελούν απειλή για όλους", ο Τόμας Φρανκ της Μπρέντφορντ ζήτησε να αναβληθεί ολόκληρη η αγωνιστική και τελικά είχαμε την αναβολή της... μισής!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.