Πρόεδρος Μπέρνλι σε παίκτες: «Αν δεν θέλετε να κάνετε εμβόλιο αλλάξτε επάγγελμα»!

Ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στους ποδοσφαιριστές που αποφεύγουν να εμβολιαστούν εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας των Clarets.

Το ...χάος που έχει φέρει ο κορωνοϊός (και) στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται, παρότι οι 20 σύλλογοι αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε συνολική αναβολή αγωνιστικών της λίγκας.

Ο Αμερικάνος Πρόεδρος της Μπέρνλι, Άλαν Πέις, τόνισε:

«Με ενοχλεί για διάφορους λόγους (σ.σ. το γεγονός ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές αρνούνται να εμβολιαστούν) αλλά αυτή είναι προσωπική επιλογή κάθε ανθρώπου. Δεν μπορείς, όμως, να θέτεις σε κίνδυνο όλους τους υπόλοιπους.

Εάν επιλέξουν να μην εμβολιαστούν, τότε μπορούν κάλλιστα να αλλάξουν και καριέρα. Η ελευθερία να διαλέξει κάποιος τον δικό του δρόμο δεν σημαίνει πως θα έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες ευκαιρίες με τους υπόλοιπους, από τη στιγμή που αυτό που διαλέγει δεν είναι προς το συμφέρον όλων των ανθρώπων».

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιούργκεν Κλοπ της Λίβερπουλ δήλωσε πως "οι ανεμβολίαστοι παίκτες αποτελούν απειλή για όλους", ενώ τόσο ο Γερμανός όσο και ο Στίβεν Τζέραρντ της Άστον Βίλα, παραδέχτηκαν ότι θα αποφύγουν τους ανεμβολίαστους παίκτες στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

 

Γιατί αναμένεται συναρπαστική η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη, περισσότερα εδώ.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.grπερισσότερα εδώ!


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.