Δεξί μπακ από τη Γουαδελούπη ως αντί-Άαρονς κοιτά η Νόριτς, δέχεται προσφορές για Κάντγουελ

Προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ τους σχεδιάζουν τα Καναρίνια.

Ο Ντιν Σμιθ έχει βελτιώσει ελαφρώς την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του από τη στιγμή που ανέλαβε, ωστόσο η Νόριτς παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα χρειαστεί ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Ένας από τους στόχους της, είτε για τώρα είτε για το καλοκαίρι, είναι ο Ντιμίτρι Καβαρέ. Ο 26χρονος αμυντικός από τη Γουαδελούπη εξετάζεται ως αντικαταστάτης του Μαξ Άαρονς, ο οποίος θα πουληθεί σίγουρα είτε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είτε στην επόμενη.

Ο Καβαρέ έχει αγωνιστεί παλιότερα στα αγγλικά γήπεδα, με 65 συμμετοχές για τη Μπάρνσλεϊ, σημειώνοντας με τη φανέλα της 3 γκολ και 6 ασίστ. Αυτή την περίοδο ανήκει στην ελβετική Σιόν, με την οποία μετρά φέτος 18 ματς, 3 γκολ και μια ασίστ. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ τον έχει ψηλά στη λίστα της ως πιθανό αντικαταστάτη του Άαρονς.

Εξάλλου, η Νόριτς έχει ενημερώσει τα γραφεία ατζέντηδων πως δέχεται προσφορές για την πώληση του Τοντ Κάντγουελ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός διανύει πολύ άσχημη σεζόν. Με τον πρώην μάνατζερ των Καναρινιών, Ντάνιελ Φάρκε, είχε τεθεί εκτός ομάδας, ενώ με τον Ντιν Σμοθ επανήλθε μεν στη δράση, αλλά όταν πρόσφατα έγινε αλλαγή (κόντρα στην Άστον Βίλα), αντέδρασε ενάντια στον προπονητή του, κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στην έξοδο.

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι αλλά η Νόριτς έχει τη δυνατότητα να το ανανεώσει μονομερώς για ακόμη 12 μήνες.

 

Τέλος, ο δανεισμός του Μπίλι Γκίλμουρ από την Τσέλσι ενδέχεται να διακοπεί. Ο νεαρός χαφ αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Νόριτς που με συνθήματά τους ζήτησαν να... τσακιστεί να γυρίσει στην Τσέλσι, ενώ ο Τόμας Τούχελ μπορεί να τον χρειαστεί για μια έξτρα λύση στη μεσαία του γραμμή. Υπάρχει πάντα και η πιθανότητα να γυρίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ προσωρινά και να δοθεί δανεικός σε άλλο κλαμπ ανάλογα με την επιθυμία των Μπλε.

 

Οι λόγοι που αναμένεται ένα συναρπαστικό χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, εδώ.

26 πιθανές μεταγραφές Ιανουαρίου, εδώ.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.grπερισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.