Απολογήθηκε δημοσίως για τις δηλώσεις του ο Λουκάκου! (vid)

Ο Βέλγος στράικερ μέσω των social media ζήτησε συγνώμη για όσα είχε αναφέρει στη συνέντευξή του πριν από μερικές ημέρες.

"Απολογούμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα", ήταν το κεντρικό μήνυμα του Ρομέλου Λουκάκου στο βίντεο που ανάρτησε, μετά από την αντίδραση των φίλων της Τσέλσι αλλά και του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τόνισε ότι ο 28χρονος στράικερ ζήτησε συγνώμη από όλους και θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις των Μπλε, μετά από τον αποκλεισμό του από την αποστολή τους για το ματς κόντρα στη Λίβερπουλ (2-2).

 

«Απευθύνομαι στους οπαδούς μας, λυπάμαι για την αναστάτωση που προκάλεσα. Γνωρίζετε τη σύνδεση που είχα με αυτόν τον σύλλογο από την εφηβεία μου, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα ότι είστε απογοητευμένοι.

Προφανώς είναι στο χέρι μου τώρα να κερδίσω ξανά την εμπιστοσύνη σας και θα κάνω ό,τι μπορώ για να δείχνω την αφοσίωσή μου κάθε μέρα στο προπονητικό γήπεδο και να προσπαθώ να κερδίζω τους αγώνες. Ζητώ συγνώμη από τον προπονητή, αλλά και από τους συμπαίκτες μου και το διοικητικό συμβούλιο γιατί δεν ήταν η σωστή στιγμή. Θέλω να προχωρήσω και να αρχίσω να κερδίζω παιχνίδια.

Καταλαβαίνω γιατί είναι όλοι απογοητευμένοι. Θα έπρεπε να ήμουν πολύ πιο σαφής στο μήνυμά μου για να είμαι απόλυτα ειλικρινής. Η συνέντευξη ήταν για να αποχαιρετήσω τους οπαδούς της Ίντερ, δεν ήταν για να δείξω ασέβεια στους φίλους της Τσέλσι, τον ιδιοκτήτη, τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή.

Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να με φέρουν πίσω και ήθελα να επιστρέψω εδώ. Κατανοώ απόλυτα την απογοήτευση των οπαδών, αλλά τώρα είναι δική μου υπόθεση να δείξω τη δέσμευσή μου και θα το κάνω αυτό σε κάθε παιχνίδι. Δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσουν αυτό. Πάντα έλεγα ότι ήθελα να έρθω εδώ και να επιτύχω, για αυτό και υπέγραψα πενταετές συμβόλαιο.

Η Τσέλσι είναι ένας σύλλογος που ισοδυναμεί με την επιτυχία. Όλοι οι παίκτες που έρχονται εδώ, έρχονται για τη νίκη και έχω ένα ιδιαίτερο πάθος για αυτόν τον σύλλογο. Θέλω να πετύχω με την ομάδα, θέλω να κερδίζω εδώ για πολλά χρόνια. Θέλω να φροντίζω να δείχνω τη δέσμευσή μου κάθε μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουκάκου.


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.