Χάσενχιουτλ: «Ξέρω ότι θα χάνω σημαντικούς παίκτες και με τη νέα διοίκηση, να μείνει ο Μπρόγια»

Ο Αυστριακός προπονητής της Σαουθάμπτον τοποθετήθηκε για τα μεταγραφικά της ομάδας του με αφορμή την αλλαγή ιδιοκτησίας στο αγγλικό κλαμπ.

Εδώ και μερικές ημέρες οι Άγιοι ανήκουν πια στον Ντράγκαν Σόλακ, ο οποίος απέκτησε το 80% των μετοχών της ομάδας. Ωστόσο, ο Ραλφ Χάσενχιουτλ γνωρίζει πως θα συνεχίσει να χάνει σημαντικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Ντάνι Ίνγκς, αλλά θεωρεί πως αυτό είναι… μέσα στο πρόγραμμα. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος μάνατζερ:

«Ναι, είναι δύσκολο να χάνεις παίκτες το καλοκαίρι, είναι σκληρό να χάνεις τον κορυφαίο σου σκόρερ. Παίρνει χρόνο για να στήσεις μια νέα ομάδα ξανά αλλά αυτή είναι η δουλειά σου αν θέλεις να είσαι μάνατζερ αυτού του κλαμπ, γιατί αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει και στο μέλλον.

Είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως ο δικός μας. Κάθε χρόνο δείχνουμε υποσχόμενοι για το μέλλον αλλά μετά φεύγουν οι κορυφαίοι μας παίκτες και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή ξανά και ξανά και ξανά.

Αλλά αυτός είναι ο τρόπος δουλειάς και σε τελική ανάλυση, όταν έχεις υπομονή και πάθος για το κλαμπ, γνωρίζεις ότι θα επιστρέψεις. Είναι σημαντικό να συνεχίζεις τη δουλειά και να βρίσκεις λύσεις».

Όσον αφορά τον Αρμάντο Μπρόγια, ο οποίος είναι δανεικός από την Τσέλσι και εντυπωσιάζει στη Σαουθάμπτον με 5 γκολ σε 16 ματς στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Χάσενχιουτλ είπε:

«Θα ήθελα πολύ να μείνει εδώ, του αρέσει πολύ εδώ, θα ήταν καταπληκτικό αν γινόταν δικός μας παίκτης. Θέλει να είναι μαζί μας, το νιώθεις κάθε στιγμή. Οι οπαδοί μας τον λατρεύουν».

 

Πάντως, το ρεπορτάζ της Τσέλσι αναφέρει πως οι Μπλε δεν επιθυμούν να παραχωρήσουν τον 20χρονο στράικερ με κανονική μεταγραφή.

 

Οι λόγοι για τους οποίους παρακολουθούμε ένα συναρπαστικό χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, εδώ.

26 πιθανές μεταγραφές Ιανουαρίου, εδώ.

 

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.grπερισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.