Κράουτς: «Νομίζαμε τη Νόριτς καταδικασμένη, θα είναι ιστορική επιτυχία αν σωθεί»!

Ο παλαίμαχος Άγγλος στράικερ κατέθεσε την άποψή του για την προσπάθεια των Καναρινιών να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η Νόριτς πραγματοποίησε δύο σερί πολύ σημαντικές νίκες απέναντι σε Έβερτον και Γουότφορντ, οι οποίες μάλιστα απέλυσαν τους προπονητές τους, Ράφα Μπενίτεθ και Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά από τα συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Με τους 6 βαθμούς που πήρε η ομάδα του Ντιν Σμιθ κατάφερε να περάσει εκτός της επικίνδυνης ζώνης στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Πίτερ Κράουτς, ο οποίος είχε περάσει από το Κάροου Ρόουντ ως δανεικός το 2003, δήλωσε σχετικά με την προσπάθεια της Νόριτς να σωθεί και τα πρόσφατα αποτελέσματά της:

«Κοίτα τι μπορούν να κάνουν δύο νίκες όταν είσαι στον πάτο της βαθμολογίας. Με... κάποιο τρόπο, η Νόριτς είναι εκτός της ζώνης υποβιβασμού. Εάν καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία θα καταγραφεί πραγματικά ως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σωτηρίας στην ιστορία, γιατί όλοι πιστεύαμε πως είναι καταδικασμένη.

Δουλεύω με τον Τζέικ Χάμφρεϊ στο BT Sport (σ.σ. όπου είναι τηλεσχολιαστής), ο οποίος είναι οπαδός της Νόριτς και ειλικρινά είχε ήδη παραιτηθεί και περίμενε τον υποβιβασμό. Είμαι βέβαιος πως δεκάδες χιλιάδες άλλοι το έκαναν επίσης, και μάλιστα από νωρίς στη σεζόν.

Η αυτοπεποίθηση που μπορούν να σου δώσουν τα 5 γκολ που πέτυχες σε δύο ματς είναι τεράστια».


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.