Ριτσάρλισον: «Με τον Αντσελότι η Έβερτον θα έβγαινε στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Τη σιγουριά του για την αγωνιστική επιτυχία των Ζαχαρωτών σε περίπτωση που παρέμενε στον πάγκο τους ο Ιταλός μάνατζερ, εξέφρασε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποχώρησε ξαφνικά το περασμένο καλοκαίρι από την Έβερτον για να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που κόστισε πολύ στο αγγλικό κλαμπ, σύμφωνα με τον Ριτσάρλισον.

«Είχαμε έναν καλό προπονητή που ταίριαζε στην ομάδα, τον Αντσελότι, αλλά δυστυχώς έπρεπε να φύγει. Πήγε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με βοήθησε πολύ όσο ήταν μαζί μας. Ήρθε εδώ και κατάφερε να βάλει την ομάδα σε μια σειρά. Έφερε τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος βοήθησε σημαντικά. Και παραλίγο να τα καταφέρουμε. Ήμασταν, αν δεν κάνω λάθος, 3 ή 4 βαθμούς μακριά από το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτός ήταν ένας από τους στόχους μας.

Και είμαι βέβαιος, πως αν έμενε και αυτή τη σεζόν, θα ζητούσε μεταγραφές και θα καταφέρναμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Δυστυχώς δεν έμεινε, ακολούθησε τον δρόμο του για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για εκείνον. Οπότε συνεχίζουμε τη δουλειά», ανέφερε ο 24χρονος παίκτης.

 

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΣΚΑ Μόσχας έκανε κρούση στην Έβερτον για την απόκτηση του Ζαν-Φιλίπ Γκμπαμίν ως δανεικού μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.