«Βόμβα» Αμπράμοβιτς, παρέδωσε τον έλεγχο της Τσέλσι!

Ανακοίνωση από τους Μπλε με δήλωση του μέχρι πρότινος (;) ιδιοκτήτη τους.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς παρέδωσε τον έλεγχο της Τσέλσι, καθώς βρισκόταν υπό έντονη πίεση λόγω των φημολογούμενων σχέσεών του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και εν μέσω του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας. Πλέον το αγγλικό κλαμπ πέρασε στα χέρια των ανθρώπων του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Τσέλσι.

«Στη διάρκεια της 20ετούς θητείας μου ως ιδιοκτήτη της Τσέλσι, πάντα έβλεπα τον εαυτό μου ως επιστάτη της ομάδας, του οποίου η δουλειά ήταν να εξασφαλίσει ότι θα είμαστε όσο πιο επιτυχημένοι μπορούμε σήμερα, αλλά και να χτίζουμε για το μέλλον, ενώ παράλληλα έχουμε θετικό ρόλο στην κοινωνία.

Πάντα λάμβανα αποφάσεις με στόχο το καλύτερο για το κλαμπ. Παραμένω αφοσιωμένος σε αυτές τις αξίες. Γι’ αυτό και παραδίδω στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Τσέλσι τον έλεγχο και τη φροντίδα της Τσέλσι.

Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή αποτελούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του συλλόγου, τους ποδοσφαιριστές, το προσωπικό και τους φιλάθλους μας», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος είχε αποκτήσει το Λονδρέζικο κλαμπ το 2003.

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.