Κλοπ: «Ορθώς δεν έφυγαν το Γενάρη οι αναπληρωματικοί μας, η Λίβερπουλ το καλύτερο μέρος για να βρίσκεσαι»

Ο προπονητής των Κόκκινων έκανε δηλώσεις μετά την πρόκριση της ομάδας του απέναντι στη Νόριτς.

Για πρώτη φορά στη θητεία του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ, το κλαμπ του Μέρσεϊσαϊντ θα αγωνιστεί στα Προημιτελικά του FA Cup, παίρνοντας την πρόκριση μετά τη νίκη με 2-1 επί των Καναρινιών. Κορυφαίος της αναμέτρησης και σκόρερ και των δύο γκολ (27΄και 39') της ομάδας του ήταν ο Τακούμι Μιναμίνο.

Ο Ιάπωνας επιθετικός ήταν μεταξύ των αναπληρωματικών της Λίβερπουλ που έφτασαν κοντά σε αποχώρηση τον Ιανουάριο, καθώς έψαχναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά τελικά παρέμειναν στους Κόκκινους. Ο Κλοπ τόνισε σχετικά:

«Για μένα, η Λίβερπουλ είναι το καλύτερο μέρος για να είσαι ποδοσφαιριστής. Αλλά αυτό σημαίνει πως πρέπει να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που αλλού δεν θα αντιμετώπιζες, επειδή ενδεχομένως εκεί θα είχες χρόνο συμμετοχής όλη την ώρα.

Αλλά έτσι δεν θα έχεις την ευκαιρία να παίξεις έναν τελικό, ή πολλούς τελικούς ίσως. Αλλού δεν είναι τόσο εύκολο, ή δεν έχεις καμία πιθανότητα να κατακτήσεις κάποιο τρόπαιο.

Αυτή είναι μια απόφαση που καλούνται να πάρουν οι ποδοσφαιριστές. Αλλά η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή στο Άνφιλντ γιατί θα έρθει η στιγμή να πάρεις τις ευκαιρίες σου και πρέπει να τις αρπάξεις κι αν τα καταφέρεις θα συμμετέχεις κι εσύ σε κάτι μεγάλο και σημαντικό».

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.