Φρανκ: «Η έξτρα… μαγεία του Έρικσεν θα βοηθήσει την Μπρέντφορντ»

Καθοριστική για την πορεία των «Μελισσών» θεωρεί την προσθήκη του Δανού σταρ στο ρόστερ τους ο συμπατριώτης του.

Ως γνωστόν, η Μπρέντφορντ απέκτησε κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο στο πρόσφατο Euro 2020 το περασμένο καλοκαίρι και βρισκόταν σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης, αγωνιζόμενος πλέον με ειδικό βηματοδότη που του έχει τοποθετηθεί χειρουργικά.

Ο Δανός πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής την προηγούμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσει νωρίτερα σήμερα στη ζωτικής σημασίας εκτός έδρας νίκη της Μπρέντφορντ με σκορ 3-1 επί της Νόριτς.

Ο Έρικσεν πραγματικά εντυπωσίασε και παρέα με τον στράικερ της ομάδας, Άιβαν Τόνεϊ, που σκόραρε χατ-τρικ ευστοχώντας δύο φορές σε ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, οδήγησαν τις «Μέλισσες» έξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

«Ξέραμε ότι έπρεπε να προετοιμάσουμε σωστά τον Κρίστιαν (σ.σ. Έρικσεν). Θα πάρει μερικούς αγώνες ακόμα μέχρι να φτάσει τα κορυφαία στάνταρ που μπορεί να προσφέρει.

Είναι εμφανές πως έχει αυτή την έξτρα… μαγεία που αναμφίβολα θα μας βοηθήσει. Στο πρώτο γκολ, εκτέλεσε εξαιρετικά το κόρνερ. Έκανε κάποιες κορυφαίου επιπέδου πάσες όταν προσπάθησε να βρει συμπαίκτες στους κενούς χώρους.

Σίγουρα έχει ακόμα περισσότερα να μας δώσει. Είναι ένα μεγάλο συν οι ικανότητές του», σχολίασε ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ.

Να σημειωθεί ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν ολοκλήρωσε το ματς απέναντι στα «Καναρίνια» έχοντας τις περισσότερες επαφές με την μπάλα (67), τις περισσότερες πάσες (46) και τις περισσότερες εύστοχες πάσες (38) από κάθε άλλο παίκτη της λονδρέζικης ομάδας!

Μάλιστα, στο εν λόγω παιχνίδι έλαβε χώρα και ένα... συγκινητικό περιστατικό, καθώς ο Μπράντον Γουίλιαμς «γκρέμισε» σε μια μονομαχία τον Δανό σταρ και αμέσως μόλις συνειδητοποίησε ότι αντίπαλός του στη φάση ήταν ο Έρικσεν, ο νεαρός της Νόριτς έσπευσε να τον αγκαλιάσει!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.