Εντυπωσιάστηκε από τον Γιαρμολένκο σε θέση… φορ ο Φαμπιάνσκι - αυστηρός με Μπενραμά ο Μόγιες παρά τις δύο ασίστ!

Ο Πολωνός αποθέωσε τον Ουκρανό, ενώ ο Σκωτσέζος έθεσε ακόμα ψηλότερα τον πήχη για τον Αλγερινό.

Ο Αντρέι Γιαρμολένκο άνοιξε το σκορ χθες για τα «Σφυριά» στη νίκη τους με 2-1 επί της Άστον Βίλα στο «Στάδιο του Λονδίνου». Ο 32χρονος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή στη θέση του τραυματία Μικάιλ Αντόνιο και «αποζημίωσε» τον Ντέιβιντ Μόγιες για την επιλογή του. Ως γνωστόν, ο Ουκρανός αγωνίζεται κυρίως ως εξτρέμ, ωστόσο ο Σκωτσέζος τον χρησιμοποίησε ως σέντερ φορ.

Ο τερματοφύλακας της Γουέστ Χαμ, Λούκας Φαμπιάνσκι, δήλωσε σχετικά με τα παραπάνω στην «Daily Star»: «Έδειξε τρομερά πράγματα ο Γιαρμολένκο. Πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ. Είχε φοβερή επίδραση στο παιχνίδι, αγωνιζόμενος σε μια θέση που δεν παίζει στην πραγματικότητα. Είναι εντελώς διαφορετικός παίκτης σε σχέση με τον Αντόνιο και τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε.

Το κοντρόλ και το τελείωμά του ήταν καταπληκτικά και η συμμετοχή του στο παιχνίδι επίσης - ειδικά με τα τρεξίματα που έκανε. Ήταν εμφανής η προσπάθεια και η αφοσίωσή του. Διαθέτει απίστευτη ποιότητα ως ποδοσφαιριστής».

Να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός παρουσιάστηκε συγκινησιακά φορτισμένος έπειτα από την επίτευξη του γκολ του, καθώς στην πατρίδα του συνεχίζει να μαίνεται ο πόλεμος εξαιτίας της εισβολής των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων.

 

Εξάλλου, ο προπονητής των «Σφυριών», Ντέιβιντ Μόγιες, εμφανίστηκε αρκετά… αυστηρός όταν ρωτήθηκε από εκπροσώπους του Τύπου για τον Σαΐντ Μπενραμά, ο οποίος σημείωσε αμφότερες τις ασίστ για τα γκολ της Γουέστ Χαμ στο χθεσινό παιχνίδι! Ο Αλγερινός ήταν από τους πιο επικίνδυνους παίκτες για την εστία της Άστον Βίλα στο 1ο ημίχρονο, όμως όσο περνούσε ο χρόνος υπέπιπτε σε εύκολα λάθη και απώλεια της κατοχής της μπάλας.

Ο προπονητής του ζήτησε δημοσίως μεγαλύτερη συνέπεια στην απόδοσή του, σημειώνοντας για τις δύο ασίστ του 26χρονου: «Αυτό δεν πρέπει να κάνει; Ήταν καλύτερος αυτή τη φορά, όμως είδατε αρκετά καλά και κακά πράγματα, οπότε προσπαθούμε να πάρουμε τα καλά σε μεγαλύτερη συχνότητα. 

Όμως, όσο συνεχίζει να σημειώνει ασίστ και να παίζει καλύτερα, όντας περισσότερο ομαδικός, θα είμαι και εγώ ευχαριστημένος από εκείνον».

Έπειτα από την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, ο Σαΐντ Μπενραμά βρέθηκε στο… περιθώριο, έχοντας έρθει από τον πάγκο τρεις φορές και μένοντας σε αυτόν άλλη μία. Με τους Νίκολα Βλάσιτς, Μικάιλ Αντόνιο και Τζάροντ Μπόουεν όμως πλέον στα… πιτς λόγω τραυματισμών, αναμένεται να αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του Αλγερινού και στα «Σφυριά» ελπίζουν να φτάσει στα στάνταρ απόδοσης που είχε στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν και είχε πετύχει έξι γκολ σε επτά αγώνες!

Γίνε συντάκτης στο Premierleaguefans.gr, περισσότερα εδώ!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.