Χάνει τη σεζόν και ο Ισά Ντιόπ, έμεινε με ένα στόπερ η Γουέστ Χαμ!

Σημαντικό πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας μετά κι από τον τραυματισμό του Γάλλου που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 8 εβδομάδες.

Τα Σφυριά έχουν ήδη χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν τους Άντζελο Ογκμπόνα και Κερτ Ζουμά. Ο τραυματισμός του Ισά Ντιόπ στον αχίλλειο τένοντα αφήνει τον Ντέιβιντ Μόγιες με ένα μόλις στόπερ σε όλο το ρόστερ, τον Κρεγκ Ντόουσον, ενόψει του πολύ σημαντικού ματς με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πλέον οι πιθανές επιλογές είναι να παίξει στα στόπερ ο νεαρός πλάγιος μπακ Μπεν Τζόνσον, να μπει «στα βαθιά» ο 18χρονος Τζαμάλ Μπαπτίστ που είχε παίξει κκόντρα στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ τον Δεκέμβριο, ή να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Ντέκλαν Ράις και πιθανότατα στη μεσαία γραμμή να τον αντικαταστήσει ο Άλεξ Κραλ.

Ο Σκωτσέζος μάνατζερ ανέφερε σχετικά:

«Ο Ισά (σ.σ. Ντιόπ) πραγματικά δεν μας απογοήτευσε ποτέ. Βοήθησε την ομάδα σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Υπήρξε μια περίοδος στην οποία βασιστήκαμε επάνω του. Ο Ντέκλαν (σ.σ. Ράις) έχει παίξει σέντερ μπακ και μας δίνει διαφορετικά στοιχεία εκεί. Έχουμε αυτή την επιλογή».

Online σεμινάριο αθλητικής δημοσιογραφίας με τους Premierleaguefans!

 


Στήριξε και εσύ την προσπάθεια των Premier League Fans μέσω Paypal, μέσω του παρακάτω συνδέσμου:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του premierleaguefans.gr στο info@premierleaguefans.gr

Θα χαρούμε για παρατηρήσεις, σχόλια αλλά ακόμη και για προτάσεις συνεργασίας.